Bakan Soylu ve Bakan Turhan Trabzon'da hemşehrileriyle bayramlaştılar

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreni İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın katılımı ile yapıldı.

12 Ağustos 2019 Pazartesi 14:46
Bakan Soylu ve Bakan Turhan Trabzon'da hemşehrileriyle bayramlaştılar

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı’nda bayramlaşma töreni düzenlendi.

Törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan,Ak Parti Trabzon Milletvekilleri ,Muhammet Balta,Adnan Günnar,Bahar Ayvazoğlu,Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ile ilçe belediye başkanları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, “Kestiğiniz kurbanlar kabul olsun inşallah. Birliğin beraberliği kardeşliğin üst düzeye çıktığı günler inşallah 3 gün olur. Her bayramda bu zenginlikleri yaşıyoruz. Milli ürünümüz fındık çok önemliydi. Giresun, Ordu, Samsun, Zonguldak, Adapazarı ve Düzce milletvekillerimizle canla başla mücadele edip milli ürün fındığın fiyatını erken açıklamak önemliydi. Çalışmalarımızı yaptık. Cumhurbaşkanımızla, Tarım bakanımızla konuştuk ve fiyatı açıkladık. Bize çifte bayram yaşattıkları için onlara teşekkür ediyoruz” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ise, “Birlik ve beraberliği yaymak, bir birimizle kucaklaşmak hepimiz için çok önemli. Bu bayramları bunun için fırsat olarak görmek lazım. Kırgınlıkları, dargınlıkları unutup milletimizle birlikte bayramın idrak edip o güzel duygularını yaşamamız lazım” dedi.

Programda son olarak ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu konuştu.Bakan Soylu , “İnsanımızın nasıl yanında olduğumuzu elbette milletimiz bilir. Bursa’daki şehir hastanesi dünyadaki birçok ülkenin imrendiği noktada ve gelişmişlikle açtık. Türkiye kendi istikametinde gitmektedir ve bundan geri adım atmayacaktır. Bu ülke tarihinin en güvenli dönemine geldi. Memleketimiz bir başka noktaya doğru adım atmaktadır. Daha yeni başladık. Çok zengin, çok güçlü olacağız. Bayram seyran bakmayız, bu milletin başına kim musallat olursa onlarla mücadele ederiz. Çocuklarımıza sadece sınırları, içi güvenli değil yolları da güvenli bir Türkiye bırakmak istiyoruz. Çok çalışacağız, ele ele vereceğiz Size mahcup olamamak için çalışmaya devam edeceğiz. Bize güvenin 24 saat çalışıp etrafındaki coğrafya ya barışı kardeşliği getirmek için çalışacağız. Size mahcup olamayacağız. Emrinize amade olduğumuzu söylüyor, Allah’tan yaptığınız ibadetlerin kabul olmasını diliyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 12.08.2019 16:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.