Bakanlık iki yıl geriden geliyor

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın Trabzon’da hamburger köftesinde at ve eşek eti tespit ettiği restoran meğer 2 yıl önce hizmetini durdurmuş.

03 Aralık 2019 Salı 09:50
Bakanlık iki yıl geriden geliyor

AT VE EŞEK ETLERİ

Tarım ve Orman Bakanlığının geçtiğimiz aylarda yayımladığı “taklit ve tağşiş” listesinde hileli ürünler ifşa edildi. Türkiye genelinde etlerdeki at ve eşek etleri, kahvelerdeki ilaç etken maddelerinin yanı sıra Trabzon’daki bir atıştırmalık restoranda “dana eti” olarak satılan hamburger köftesinde at ve eşek eti olarak bilinen “tek tırnaklı hayvan eti” olduğu belirlendi.

HAYLİ İLGİNÇ

Ancak yapılan araştırmada “tek tırnaklı hayvan eti” satan Kalkınma Mahallesi’ndeki restoranın 2 yıl önce kapandığı öğrenildi. İnsanların sağlığından sorumlu Bakanlığın, sorunları kısa sürede tespit edip vatandaşı koruması gerekirken restoranın faaliyetini durdurmasının 2 yıl sonrasında firmanın adını duyurması hayli ilginç karşılandı.

sonnokta gazetesi 

Son Güncelleme: 03.12.2019 11:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.