Balkan Genç; Türkiye ligi 3’den büyüktür…

07 Mayıs 2022 Cumartesi 11:21
Balkan Genç; Türkiye ligi 3’den büyüktür…

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “ Ali Koç sahaya girme olayı diyerek UEFA’yı ele alırken Şike’de ise TFF’yi ele alıyor. Şike olayını da UEFA’ya göre olursa aydınlanmış olur.”ifadelerine yer verdi.

Türkiye Süperliginin bitimine 3 hafta kala 9 puan farkla şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor’a yönelik, ithamlarda bulunan Ali Koç’un sözleri üzerine Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Fenerbahçe futbol kulübü başkanın, tutarsız ve iftira dolu açıklamalarına Bordo – Mavi renklere gönül verenlerin aldırış etmeden şampiyonluğu doyasıya yaşaması yönünde çağrıda bulundu. 

“Başarıyı hazmedemiyorlar”

Genç, “ Trabzonspor’umuz bu yıl, Türkiye Süperliginde çok ciddi bir başarıya imza attı. Hem yönetimi hem de oyuncuları ve teknik ekibi tam bir takım halinde hareket ettiler ve ciddi bir başarı elde ettiler. Düşünün ilk yarının sonunda ikinci olan futbol kulübü ile aramızda 7 haftalık seri sayılan puan farkı bulunuyordu. Bu denli bir başarı daha önce “Süper Lig’de”  görülmemiştir! Başarının meyvelerini de sezonun bitimine 3 hafta kala almıştır. Lakin Antalya maçından sonra görüyoruz ki, bazı güçler ki en başta Fenerbhaçe futbol takımı başkanı hazmedemediğinden dolayı olayları farklı noktalara çekmeye çalışıyorlar. Bu nedenle de taraftarımıza sesleniyorum lütfen bu tür algılara gelmeyin. Fenerbahçe ya kıyamete kadar şike ile anılmaya devam edecek yada haksızlığı hak kabul etmekten çıkıp 2011 yılı şampiyonluğumuzu kabul edip kupayı hak sahibine iade edecek”ifadelerine yer verdi.

“Cılız kalan seslere aldırış etmeyin”

Trabzonspor taraftarına da teşekkür eden Başkan Genç, “ Tüm camiamıza teşekkür ediyorum. İyi ki varlar. Ligin başından sonuna kadar kenetlenerek renklerimizi şampiyon olmasına katkı sağladılar. Türkiye’de hiçbir kulübün şampiyonluğunu dünyada 2 Milyara yakın insan duymamış ve izlememiştir. Bu nedenle de dünya çapında bu denli başarımızın ses getirmesinden ötürü de ülkede cılız kalan sesler çıkmaktadır. Taraftarımıza yeniden sesleniyorum ne olursa olun cılız çıkan seslere aldırış etmeyin şampiyonluğumuzun tadını çıkarın. Biliyoruz ki, kendi başarısızlıklarını örtmeye çalışanların hedefi biz oluyoruz. Türkiye ligi 3’den büyüktür… ”dedi.

Son Güncelleme: 07.05.2022 11:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.