Başarıya inanıyoruz

Doğu Karadeniz Kalkınma ve Strateji Geliştirme Derneği Başkanı Erhan Eroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabineyle ilgili açıklamalarda bulundu

11 Temmuz 2018 Çarşamba 14:00
Başarıya inanıyoruz

Doğu Karadeniz Kalkınma ve Strateji Geliştirme Derneği Başkanı Erhan Eroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabine son yılların genç kabinesi bu oldukça sevindirici, “ Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında kurulan hükümetimizi kutluyor, Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve hükümette görev alan tüm bakanlarımıza başarılar diliyoruz” dedi. Eroğlu, Kabinedeki 4 bakanın Trabzonlu olmasının Trabzon ve Doğu Karadeniz için önemli olduğunu dile getirerek, özel sektör temsilcileri ve bürokratlardan oluşan kabinenin gelecek dönemde etkin projelerle başarılı olacaklarına inandıklarını ifade etti.

Son Güncelleme: 11.07.2018 14:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.