Basın halkın ortak sesidir

TÜED Trabzon şubesi Başkan yardımcısı Ümmügül Çalık ,24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında "Basın halkın ortak sesidir" dedi.

24 Temmuz 2019 Çarşamba 16:19
Basın halkın ortak sesidir

TÜED Trabzon şubesi Başkan yardımcısı Ümmügül Çalık,24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla  bir mesaj yayınladı.Çalık mesajında, Gazeteciler ve Basın günü kutlu olsun.

Büyük önder Mustafa  Kemal ATATÜRK’ ün ifade ettikleri gibi “BASIN HALKIN ORTAK SESİDİR” biz emekliler için bir güvencedir. Bilinmelidir ki Biz emeklilerin dünkü yorgunluklarını bugüne taşıyan basınımız bugünkü dert ve sıkıntılarımızı paylaşan ve kamuoyuna taşıyan bütün gazetecilerin basının ve basın mensuplarının gününü kutluyor daha özgür bir basının ülkemizde Demokrasi ve İnsan haklarının anlatılmasında öncü olacağına inanıyor ve Gazetecilerimizin ve basınımızın gününü kutluyoruz

Kendilerine ve mensubu oldukları kuruluşlara güvenli yarınlara sağlıklı ulaşmalarını diliyoruz.

Son Güncelleme: 24.07.2019 16:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.