Başkan adayı Aksoy'dan Vali Ustaoğlu'na ziyaret

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy,Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu'nu ziyaret etti.

25 Ocak 2019 Cuma 13:08
Başkan adayı Aksoy'dan Vali Ustaoğlu'na ziyaret

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Her gün çeşitli noktalarda temaslarda bulunan Aksoy, gittiği yerlerde ilgiyle karşılanıyor. Trabzon’a farklı bir belediyecilik anlayışı getireceğini vurgulayan Aksoy, bu düşüncesiyle üretimi arttıracak, belediyeye ek gelir sağlayacak mekanizmalar geliştireceğini anlatıyor. Akademik kariyerinde edindiği tüm kazanımlarını Trabzon için fırsata dönüştüreceğinin sözünü veren Aksoy, halkın desteğini topluyor.

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy gerçekleştirdiği ilçe, mahalle ve sivil toplum kuruluşları ziyaretlerinin ardından Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nu ziyaret etti. Beraberindeki;  İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli, İYİ Parti Trabzon Teşkilat Başkanı Refik Nuhoğlu, İYİ Parti Trabzon İl Yöneticisi Mahmut Erdin, İYİ Parti Ortahisar İlçe Başkanı Muhammet Erkan,  İYİ Parti Ortahisar İlçe Başkan Yardımcısı Ali Makul, Ortahisar Belediyesi Meclisi Aday Adayı Berrin Tezel Erkuloğlu ve Seher Melek ile; Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nu ile makamında bir araya gelen Aksoy, Trabzon için var gücüyle çalışacağını belirtti.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy’a başarılar diledi.

Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sonlandı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.