Başkan Bıyık AK Partili meclis üyelerine böyle seslendi! "Benimle uğraşmayın vaatlerinizi yapın!"

Yomra Belediye Başkanı Bıyık, iktidarın ilçedeki Belediye Meclisi Üyelerini hedef alarak başlıktaki şekilde seslendi 31.05.2021, 10:37

31 Mayıs 2021 Pazartesi 11:45
Başkan Bıyık AK Partili meclis üyelerine böyle seslendi! "Benimle uğraşmayın vaatlerinizi yapın!"

SONNOKTA SELAHATTİN ÖZCAN - Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Bıyık şunları dile getirdi: “İlçemizde son 10 yılda yapılması gereken ya da başlanması gereken konulara biz 2 sene içerisinde ya başladık, ya bitirdik, ya da bitirme aşamasına geldik. Yomra Trabzon’un ilçesi değil kendisidir. Bu anlayış çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

SİYASET HEP KAYBETTİRDİ
“Yomra’da bizim amacımız üzüm yemek, bağcıyı dövmek değil. Diğer belediyelerde herkes bu borçlanma yetkilerini alabilirken, Yomra Belediyesi bir şey satmasın, Yomra Belediyesi borçlanmasın diye olaya bakılırsa bunun karşılığı belediyeyi çalıştırmamaktır. Şahsi menfaati için siyaset yapanın partisi olmaz. Bu şehre siyaset hep kaybettirdi. Fuzuli konular ile siyasetçiler meşgul edilip asıl gündemden uzaklaştırıldılar.

KENDi GöREVLERi VAR
“İktidar mensupları benimle uğraşmayı bıraksınlar, kendi görevleri var onları yerine getirsinler. Mesela, Cumhurbaşkanı Erdoğan Yomra-Özdil-Oymalı Grup Yolu’nun iki yıl içerisinde tamamlanacağını dile getirdi. Aradan üç yıl geçti şuanda yolda 600 metre çalışma yapıldı. Bu gidişle yaklaşık 10 yılda biter. Bunun gibi Yomra’ya verdikleri onlarca vaat var, onları yerine getirsinler.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.