Başkan Çebi: Gönül Sofralarına Misafir Olacağız

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ramazan Ayı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

01 Nisan 2022 Cuma 10:41
Başkan Çebi: Gönül Sofralarına Misafir Olacağız

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, yayımladığı mesajında on bir ayın sultanı Ramazan manevi ikliminin Kur’an’ıyla, iftar ve teravisiyle, sahuruyla, duasıyla tüm müminleri kuşattığını söyleyerek “Bizleri bir kez daha mübarek Ramazan’a kavuşturan Rabbimize hamd olsun. Ramazan-ı Şerif’in kurtuluşumuza, huzurumuza, sağlık, sıhhat ve mutluluğumuza vesile olmasını diliyorum.” dedi. 
MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ
Selahaddin Çebi, rahmet, mağfiret ve azaptan kurtuluş ayı Ramazan-ı Şerifi karşılamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Ramazan-ı Şerif kötülüklerden uzaklaşarak iyiliğin erdemini fark etmenin, yardımlaşma ve kardeşlik duygularını çoğaltmak için bir fırsattır, aynı zamanda bir arınma ayıdır. Hep birlikte bu manevi atmosferi yeniden yaşamaya ve gönül bağımızı kuvvetlendirme imkanı bulacağız., birbirimiz için dua edeceğiz, uhuvvetimizi sağlam tutacağız.” ifadelerine yer verdi. 
EN ÖZEL GÜNLER
Ramazan-ı Şerif’in manevi atmosferinin yanında aynı zamanda yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyede yaşandığını özel günler olduğunu ifade eden Çebi şöyle devam etti: “Ramazan ihtiyaç sahibi kardeşlerimizi hatırlamayı, kardeşlerimizle yardımlaşmayı, dayanışmayı, merhameti beraberinde getirir. Rabbimden Ramazan-ı Şerif’in kurtuluşumuza, huzurumuza, sağlık, sıhhat ve mutluluğumuza vesile olmasını diliyorum.”
GÖNÜL SOFRALARINA MİSAFİR OLACAĞIZ
Tüm AK Parti teşkilatlarının olduğu gibi Ortahisar ilçe teşkilatı olarak da Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olacaklarını kaydeden Çebi, “Pandemi tedbirleri çerçevesinde ailelerimizle bir araya geleceğiz, gönül sofralarına misafir olacağız. Paylaşacağız, gönül bağımızı perçinleyeceğiz. Şehrimizin her noktasında Ramazan sevinci ve bereketinin yaşamaya çalışacağız.” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 01.04.2022 10:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.