Başkan Çebiden Ekonomi Mesajı

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, yaptığı açıklamada ekonomiye yönelik spekülasyonların “Türkiye’ye diz çöktürme” çabası olduğunu söyledi. 

22 Mart 2021 Pazartesi 17:34
Başkan Çebiden Ekonomi Mesajı

DİZ ÇÖKTÜRME ÇABASI
 Çebi, Türkiye’nin ayakları üzerinde duran bir ülke olduğuna vurgu yaparak “Rant odaklarının karşısında el pençe duran, IMF temsilcisinin Boğaz manzaralı restoranda sipariş ettiği yemeğe göre yol alan bir Türkiye artık gerilerde kaldı. O günlerin Türkiyesini özleyenler, şer odakları iyi bilmeliler ki artık iktidar da olan muktedir de olan aziz milletimizdir.” ifadelerini kullandı.
SİZİ TANIYORUZ
Çebi açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Sizi yakından tanıyoruz. Çanakkale’de, Dumlupınar’da, Sakarya’da dedelerinize karşı mücadele verdik. Vazgeçmediniz. Muhtıralarınızla, darbelerinizle hizaya getirmeye çalıştınız. 15 Temmuz’da pranga takmaya çalıştınız, aziz milletimizin desteği, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşuyla hayal kırıklığına uğrattık.”
BAŞARAMAYACAKSINIZ
Muhtıralarla, darbelerle başaramadıklarınızı ekonomik spekülasyonlarla yapmaya çalıştığınızı farkındayız. Ancak başaramayacaksınız. Varoluş mücadelemizde Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sonuna kadar yanında yer olmaya devam edeceğiz.”

Son Güncelleme: 22.03.2021 17:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.