Başkan Ekim'den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

10 Ocak 2023 Salı 11:34
Başkan Ekim'den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Osman Nuri Ekim mesajında,

“Basın, geçmişten günümüze demokratik toplumların vazgeçilmez unsurlarından birisidir. İletişimin en temel taşlarından olan basın, toplumun gerçekleri öğrenmesi ve sesini duyurmasında en etkili araçtır.

Şüphesiz ki, basın mensupları, halkımızın kanaat ve beklentilerinin tarafsız bir şekilde gündeme taşıyıp kamuoyu ile paylaşarak çok önemli, hatta hayati bir görevi yerine getirmektedir. Yaptığımız her işte, attığımız her adımda, basın çalışanlarının ortaya koydukları emek ve gayreti ile topluma ışık tutmaktadır. Toplumların temel ihtiyaçlarından olan basın, sadece haber alma hakkının temsilcisi değil aynı zamanda bireylerin hak ve hürriyetlerini korumada, kamuoyunu bilinçlendirmede, huzur ve güven ortamını güçlendirmede, kültürel etkileşimi sağlamada ve ortak bir anlayış oluşturmada önemli bir misyon üstlenmektedir. Bununla birlikte, basın çalışanlarımızın sorumlu ve ilkeli gazetecilik anlayışı, hem ülkemizde demokrasinin daha sağlam zemine oturmasını sağlayacak, hem de düşünce ve ifade özgürlüğünün artmasına katkı sağlayacaktır.

Gece gündüz demeden mesai kavramı gözetmeksizin çalışarak; vatandaşlarımızın kesintisiz bilgi almasını sağlayan basın mensuplarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutlar, aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.” Dedi

Son Güncelleme: 10.01.2023 11:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.