Başkan Ekim iftarda buluşturdu

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Belediye Meclis üyeleri ve aileleriyle iftar sofrasında bir araya geldi.

15 Mayıs 2019 Çarşamba 11:45
Başkan Ekim iftarda buluşturdu

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Belediye Meclis üyeleri ve aileleriyle iftar sofrasında bir araya geldi.İftar programına Akçaabat belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Güngör ve Serkan Özdemir, Belediye Meclis Üyeleri ve aileleri katıldı.
Ortamahalle’de bulunan tarihi Timurciler Konağı’nda yapılan iftar programında düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Hepimiz, kültür, sanat ve turizm şehri olan Akçaabat’a hizmet için görevliyiz. Allah birliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin.”dedi.

Gönül Belediyeciliğini en iyi şekilde icra etme gayreti içerisinde olunması gerektiğine vurguyapan Başkan Ekim, “ Birlik ve beraberliğin hakim olduğu mübarek Ramazan Ayı’nda iftar sofrasında bir araya geldik. Akçaabatımıza hizmet veren meclis üyelerimizle birlikte el ele vererek ilçemize daha iyi hizmetler sunma gayesi içerisindeyiz. Yaşadığımız bu birlik ve beraberlik süresince güzel hizmetlerde bulunacağımızın temennisindeyim. İftar programımıza katılım gösteren tüm meclis üyelerimizin şimdiden ramazan bayramlarını kutluyorum.Aileleri ile birlikte sağlık ve sıhhat içerisinde nice Ramazan bayramları yaşamalarını diliyorum.’ şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.