Başkan Ekim’den Korona Virüs Denetimi

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez ile birlikte İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ile gönderilen genelge kapsamında vatandaşlarla görüştü, pandemi tedbirlerini yerinde inceledi.

06 Ağustos 2020 Perşembe 15:44
Başkan Ekim’den Korona Virüs Denetimi

Pandemi Sürecini Hassasiyetle Atlatalım

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez ile birlikte İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ile gönderilen genelge kapsamında şehir merkezindeki önlemleri yerinde gördü, vatandaşlara “pandemi mücadelesinde hassas olalım” çağrısında bulundu.  Maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat çeken Başkan Ekim, Pandemi sürecini iyi yönetme kaygısını sürekli güttüklerini söyleyerek şöyle konuştu: “İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge kapsamında zabıta ekipleri ve emniyet güçleri tarafından 81 ilde uygulanacak olan “Korona virüs Denetimlerini” İlçemizde de gerçekleştirdik. Amacımız hem yönlendirmek, hem de bu işin vaka sayısını sıfıra indirmek, vatandaşlarımızın sağlıklı ve rahat yaşam süreceği ortam yaratmak. Akçaabat Belediyesi, Covid-19 pandemi sürecinin başından beri her alanda maske, mesafe ve temizlik denetimlerine hiç aksatmadan devam ediyor. Denetimler esnasında gördük ki Akçaabat halkı alınan kararlara riayet ediyor ve kurallara uyuyor. Amacımız Akçaabat’taki. Akçaabat’ta ciddi manada bir sıkıntımız yok. Bu süreci tamamen atlatana kadar vatandaşlarımızdan aynı hassasiyeti göstermelerini rica ediyorum. Bu zorlu süreçte maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet etmeye özen göstereceğiz. Unutmayalım ki korona virüs alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir” dedi. Denetimler sırasında esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Ekim ile Kaymakam Ramazan Kurtyemez, ayrıca maske, mesafe ve temizlik konusuna dikkat eden esnaflara da teşekkürlerini ilettiler. Maskesi olmayan vatandaşlara maske dağıtımı da yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.