Başkan Gedikli; Kararın nazarımda hükümsüzdür ABD

Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan GEDİKLİ ; ABD Başkanı Biden’in 1915 olaylarını kast ederek, sözde soykırımdan söz etmesi kabul edilemez.

27 Nisan 2021 Salı 10:07
Başkan Gedikli; Kararın nazarımda hükümsüzdür ABD

Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan GEDİKLİ, "ABD Başkanı’nın 1915 olaylarına ilişkin ’soykırım’ ifadesini kullanması; tarihi gerçekleri inkar ve çarpıtmaktan başka bir anlam taşımamaktadır" dedi. Gökhan GEDİKLİ açıklamasının devamında Dünyada soykırımla kurulmuş yegane devlet olan ABD, 2021 yılında dahi kendi halkına ırkçılık yapıp bir çok yurttaşın ölmesine sebep olan ABD, Dünyaya sistematik bir soykırım uygulama çabasındaki ABD, FETÖ lanetini üretip şimdi içinde barındırıp ülkesinde kollayan baş belası ABD, PKK terör örgütünü ve uzantılarını üretip besleyen Ülkemiz ve coğrafyamıza bela eden ve kollayan ABD'yi soykırımın ağa babası ABD’yi her zaman Türkiye düşmanı da olan ABD’yi lanetle kınıyorum. Elbette, lakin kararın nazarımda da hükümsüzdür dedi.

Son Güncelleme: 27.04.2021 10:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.