Başkan Gedikli’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan Gedikli'den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

28 Ekim 2021 Perşembe 14:57
Başkan Gedikli’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan GEDİKLİ, Cumhuriyetimizin kuruluşunun yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Gedikli birlik ve beraberlik mesajı verdiği açıklamasında şu konulara vurgu yaptı.

“Türkiye Cumhuriyeti, büyük bir fedakarlık ve mücadele azmiyle verilen İstiklal savaşının ardından kurulmuştur. Bir ulusun, özgürlük ve bağımsızlık uğruna hangi engelleri aşabileceğinin çarpıcı bir örneğidir. Büyük Önder Atatürk’ün Cumhuriyeti biz kurduk, onu sizler yaşatacaksınız” ifadesi doğrultusunda devraldığımız emaneti var olan tüm zenginlikleri çoğaltarak yarına taşımak, bu Ülkede yaşayan her vatandaşın görev ve sorumluluğudur.

Bu vesile ile Ulusumuzun Cumhuriyet Bayramını kutluyor, başta büyük Önder    Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu toprakları vatan yapan Şehit ve Gazilerimizi rahmetle ve saygıyla anıyorum” dedi. 

Son Güncelleme: 28.10.2021 15:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.