Başkan Genç, Bakan Albayrak'a teşekkür etti

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a, Vestel Holding'in Trabzonspor'un forma göğüs sponsorluğunu üstlenmesinde verdiği katkılardan dolayı teşekkürlerini iletti.

07 Ağustos 2019 Çarşamba 12:18
Başkan Genç, Bakan Albayrak'a teşekkür etti

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a, Vestel Holding'in Trabzonspor'un forma göğüs sponsorluğunu üstlenmesinde verdiği katkılardan dolayı teşekkürlerini iletti. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Vestel Holding yetkilileri arasında 5 Ağustos 2019 tarihinde yapılan antlaşmayla Vestel, üç yıllığına Trabzonspor'un forma göğüs sponsorluğunu üstlendi.

ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYDU

Trabzonspor söz konusu olduğunda Berat Albayrak'ın desteklerini hiçbir zaman esirgemediğini dile getiren Başkan Genç, "Sayın Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak Trabzon şehri ve Trabzonspor ilgili hassasiyetlerine çok yakinen şahidiz. Trabzonspor'umuzun en zor zamanlarında elini taşın altına koyarak sorunların aşılmasında Bakanımız Berat Albayrak'ın çok büyük katkılarının olduğu yadsınamaz bir gerçektir. Vestel Holding'in Trabzonspor'umuzun sponsorluğunu üstlenmesinde en büyük pay sahiplerinden bir tanesi de sayın bakanımızdır. Zorlu Holding bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye'nin yüz akı holdinglerinden Vestel'in üç yıllığına Trabzonspor'umuzun forma göğüs sponsorluğunu üstlenmesinde Bakanımız Berat Albayrak'ın büyük emeği geçmiştir. Trabzon ve Trabzonspor söz konusu olduğunda her daim desteklerini esirgemeyen şehrimizin evladı Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak'a en içten şükranlarımızı, teşekkürlerimizi iletiyoruz." ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.