Başkan Gökhan Gedikli, güven tazeledi.

06 Haziran 2022 Pazartesi 13:44
Başkan Gökhan Gedikli, güven tazeledi.

Yol-iş Sendikası Trabzon 1 No.lu Şubesi’nin 12.Olağan Genel Kurulu Türk-İş Mali Sekreteri, Yol-iş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar ve Genel Merkez Yöneticilerinin katılımı ile yapıldı. 

Türk-iş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-iş Sendikası Trabzon 1 no.lu Şube Başkanı Gökhan Gedikli tek liste ile girdiği seçimli Genel Kurulda kullanılan oyların tamamını alarak güven tazeledi. 

Gökhan Gedikli kongrede yaptığı konuşmada: “Yol-İş Sendikası olarak her zaman Devletimizin, Bayrağımızın ve Milletimizin yanındayız. 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası sendika olarak üyelerimizle birlikte her zaman devletimizin yanında yer alarak hainlere karşı Demokrasi nöbetlerinde ve demokrasi mitinglerinde bu duruşumuzu tüm kamuoyu ile paylaştık. Taşeron işçilerin kadro alması konusunda verdiğimiz mücadele ve sonrasında emekçi arkadaşlarımızın kadro mutluluğu yaşaması bütün taşeron işçilere umut aşılamış ve Taşerona kadro verilmesi devlet politikası haline gelmiştir. Bu zorlu yolda en çok mücadele eden başta Türk-İş Konfederasyonumuza, Yol-iş Sendikası Genel Başkanımız Ramazan Ağar’a  ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ücretler enflasyona yenik düştü çalışanlar çok mağdur oldu. Kadrosuz çalışan işçi arkadaşlarımız mutlaka kadro almalı bu yönde mücadelemiz aralıksız sürecektir, vergide ve ücretlerde adalet sağlanmalıdır yetkililere bu kürsüden bir kez daha çağrıda bulunuyorum taleplerimizi dikkate alsınlar. Sendikamızın 12. Olağan Genel Kurulu başta TÜRK-İŞ Konfederasyonumuza, Yol-İş Sendikamıza bütün camiamıza, çalışanlarımıza hayırlı olsun. Daha güzel günler dileğiyle kazasız, belasız çalışmalar diliyorum” dedi.  

Türk-İş Mali Sekreteri ve Yol-iş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada: “Gece gündüz 12 ay çalışan, insanlarımızı Türkiye’nin bir ucundan diğer ucuna ulaştıran, aileleri birbirine kavuşturan, kışın karda yazın asfaltta bütün hizmetleri yapan teşkilatımız çok önemli hayati bir görevi yerine getirmektedir. Kanun hükmünde kararnameyle kadro alınması Türk-İş’in ve Yol-İş’in vermiş olduğu mücadele, 2011 yılında açmış olduğu davalar ve eylemlerle tescillenmiştir” dedi.  

Divan Başkanlığını Yol-iş Sendikası Genel Eğitim Sekreteri ve Trabzon Şubesi Eski Başkanı Ahmet Kılıç’ın yaptığı Genel Kurulun sonunda Türk-iş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-iş Sendikası Trabzon 1 no.lu Şube Başkanı Gökhan Gedikli tek liste ile girdiği seçimli Genel Kurulda kullanılan oyların tamamını alarak güven tazeledi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.