Başkan Gören, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun kepçe şovu yapıyor.

AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Ahmet Gören Sahil Plajı oluşturma Projesini engelleyen Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun’un kepçe şovu yaptığını söyledi.

08 Mayıs 2021 Cumartesi 14:59
Başkan Gören, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun kepçe şovu yapıyor.

CHP’nin Beşikdüzü Belediye Başkanlığını devraldığı günden itibaren ilçe belediyesinin yatırımlarının durduğunu belirten İlçe Başkanı Ahmet Gören “Belediyeyi devraldıkları günden itibaren ilçemize hiçbir hizmet yapmadıkları gibi AK Parti’nin ilçemize kazandırdığı projelere de karşı çıkıyorlar. Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun ilçenin faydasına olan bir hizmeti sözde ‘Doğayı koruyorum’ maskesi altında engelleyerek çıkan tartışmalarla kendini göstermeye çalışıyor. Bizler AK Parti olarak; Hükümetimizle, Büyükşehir belediyemizle, belediye meclis üyelerimizle birlikte Belediye Başkanı Ramis Uzun ve yönetiminin engellemelerine rağmen hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi. 
Belediye Başkanı Ramis Uzun’un tıpkı bir tiyatro gibi kepçe şovunu kurguladığını ifade eden İlçe Başkanı Gören şunları söyledi: “Güya engellemiş. Neyi engellediyse artık? O alanda dolgu projesi zaten yok, tahkimat projesi zaten yok. Siz de bunları gayet iyi biliyorsunuz. Neyi engellediniz? Nasıl engellediniz? Anlayamadık. Yüklenici firma yetkilileri ile görüşme sağlamamışsınız, DLH bölge yetkilileri ile görüşme sağlamamışsınız, kiminle görüşüp neyi engellediniz anlayamadık. Zaten engellenecek bir şey de yoktu ortada, tek bir açıklama kalıyor; Şov yaptınız! Fakat şunu da belirteyim oyunculuğunuz günü kurtarsa da Yalan Üretme Merkezinizde hazırladığını senaryo çok zayıf.

BEŞİKDÜZÜ HALKI BU UCUZ NUMARALARI YEMEZ.”
Sahilde yaşanan olayla ilgili gerçekleri de açıklayan İlçe Başkanı Gören “Beşikdüzü liman mevki ile pirinçlik plajı arasında toplam uzunluğu 1000 metrelik yeni plaj oluşumu ile halkımızın ve bölgemizin daha temiz daha güzel bir kıyı şeridinde bir plaja sahip olması sağlanacaktır. 2018 yılında Ak parti belediyeciliği anlayışıyla toplam bedeli 27 milyon TL olan Beşikdüzü sahil tahkimat projesini ilçemize kazandırdık. Bahsi geçen alanda ise DLH’nin plaj oluşturma projesi doğrultusunda mendirekler ve mahmuzlar yapılarak aralarının kumla dolması sağlanmak suretiyle 1000 metrelik geniş bir plaj oluşturma planı var. Bu sayede Beşikdüzü ilçemiz daha temiz daha güzel ve örneği olmayan, örnek gösterilen bir plaja kavuşmuş olacak. Hangi akılla buna karşı çıkıyorlar anlamıyorum.” İfadelerini kullandı. 
Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun’un yalan üretmeyi bırakıp çözüm üretmesi gerektiğinin altını çizen İlçe Başkanı Gören “Sayın başkan siz bu hayali senaryoları üretip oynamayı, halkımızı kandırmayı bir kenara bırakın. Üç aydan beri maaşını ödemediğiniz işçilerinizin maaşını nasıl ödemeyi planlıyorsunuz?  2 yıldır belediye başkanlığınızda ilçe adına ne yaptınız, ne yapacaksınız? Kaç projeniz var? Hangi projeyi yaptınız da engelledik? Projeci başkan etiketiniz afişlerde kaldı.Yapamıyorsanız bırakın biz yapalım, engel olmayın” diyerek ilçe halkı adına tepkisini dile getirdi.

Son Güncelleme: 08.05.2021 15:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.