Başkan Gümrükçüoğlu, Belediye çalışanlarıyla bir araya geldi

Sivil toplum kuruluşları ve Belediye çalışanları ile sık sık bir araya gelen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bu geleneğini yeni yılda da sürdürüyor.

15 Ocak 2018 Pazartesi 15:33
Başkan Gümrükçüoğlu, Belediye çalışanlarıyla bir araya geldi

Başkan Gümrükçüoğlu bu kez Büyükşehir Belediyesinin Yatırım ve İnşaat Dairesi, Mezarlıklar Müdürlüğü ve Özel Kalem Müdürlüğü çalışanlarıyla bir araya geldi. Olimpiyat Parkında düzenlenen programda TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve Trabzon Milletvekili Muhammet Balta ile Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu da hazır bulundu.

Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerinin şehir için önemine dikkat çeken Gümrükçüoğlu özetle şunları kaydetti: “Göreve seçildiğimde hanım kardeşlerimiz bana ‘tabutluk gibi otobüslerde bizi taşıyorsunuz’ dedi. 1972-73 model otobüslerle hizmet veriliyordu. 130 tane yeni otobüs aldık. Şuan 170 yeni otobüsle toplu taşımacılık yapıyoruz. Otobüslerimizin sayısını daha da arttıracağız. “Mezarlıklar Müdürlüğümüzdeki bazı arkadaşlarımız şuan burada yok. Çünkü bugün 11 tane defin hizmeti veriyoruz. 2009’dan beri ülkemizin neresinde bir insanımız vefat edecek olursa tek bir telefonla yerinden alınıyor, getiriliyor, bütün işlemler Belediyemiz tarafından ücretsiz olarak yapılıyor. Aynı şekilde şehrimizdeki cenaze Edirne’ye de gidecek olsa aynı hizmet veriliyor. 2009’dan önce böyle bir hizmet yoktu. Her safhada dünya hali devam ediyor. Şehirler yaşayan bir mekanizmadır. İnsanlarımız uçakta çok büyük bir tehlike atlattı. Bir uçağın pistten kayması neticesinde 160 yolcu 4 mürettebat büyük bir tehlike atlattı. Allah’a çok şükür can kaybı olmadı. İtfaiyemiz hemen orada hazır oldu. Mıcır lazım oldu kamyon kamyon mıcır gönderdik oraya. Biz bir aileyiz. İş zamanı iş, disiplin zamanı disiplin. Düğümüz olur, cenazemiz olur, sosyal problemlerimiz olur, her zaman birbirimizleyiz. Her zaman omuz omuza çalışmayı sürdüreceğiz.”

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve Trabzon Milletvekili Muhammet Balta Trabzon’un hak ettiği yerel yönetimler ile 2009 yılında buluştuğunu ifade etti. Balta, “2009 yılında Havalanında bir karşılama yaptık. Orada insanlarımız Başkanımızı omuzlarına aldı. 6 saatte şehir merkezine ulaştık. Trabzon’u yerel yönetimlerle buluşturduk. Nasıl bir şehre ve nasıl bir şehrin insanlarına hizmet ettiğimizi çok iyi anlamak lazım. Cenab-ı Allah böyle bir şehre hizmet etme fırsatı verdi bizlere. İnşallah hizmetlerimize gece gündüz demeden devam edeceğiz” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına seslenen AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu ise “Hangi işi yaparsak yapalım sevgimizi katarsak farkımız ortaya çıkıyor. Çünkü sevgi bizi diğer varlıklardan ayıran en önemli vasıflardan bir tanesi. Tebessümün sadaka sayıldığı bir dinin mensuplarıyız. Güler yüzle tatlı dilli işimizi yaptığımızda hem bir mutlu oluyoruz hem karşımızdaki insan mutlu oluyor” ifadelerini kullandı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.