Başkan Gümrükçüoğlu beş mahallenin sakinleriyle imar toplantısı gerçekleştirdi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yapım çalışmaları devam eden Kanuni Bulvarı geçiş güzergâhında bulunan mahallelerde yapılmakta olan imar çalışmaları nedeniyle mahalle sakinleri ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

12 Ocak 2018 Cuma 09:08
Başkan Gümrükçüoğlu beş mahallenin  sakinleriyle imar toplantısı gerçekleştirdi

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı ilk toplantısının ardından Ortahisar ilçesinin Çukurçayır, Gölçayır, Düzyurt, Gözalan ve Akoluk mahalleleri sakinlerini Belediye Meclisi Salonunda kabul eden Gümrükçüoğlu, mahallelileri tek tek dinledi.

Mahallelilerin taleplerini not alan Gümrükçüoğlu, konunun Belediyenin ilgili kurullarında değerlendirmeye tabi tutulacağını, sonrasında ilgili kurumlara konunun arz edileceğini kaydetti.

Başkan Gümrükçüoğlu, “Kanuni Bulvarı inşaatı Karayolları Genel Müdürlüğü uhdesinde sürdürülüyor. Biz yerel yönetimiz, şehrimizin gelişmesini istiyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri için her zaman girişimlerde bulunduk ve ilgili kurumlara ilettik. Bundan sonra da girişimlerimize devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.