Başkan Gümrükçüoğlu, çalışma arkadaşlarıyla bir araya geldi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesinin çalışanları ve aileleri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

30 Ocak 2018 Salı 11:21
Başkan Gümrükçüoğlu, çalışma  arkadaşlarıyla bir araya geldi

Olimpiyat (EYOF) Parkı’nda düzenlenen programda çalışma arkadaşlarına seslenen Gümrükçüoğlu, Trabzon’u dünyanın sayılı şehirlerinden biri haline getirmek için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüklerini söyledi.

AİLE ORTAMINDA HİZMET EDİYORUZ

Büyükşehir Belediyesinde bir aile ortamında Trabzon’a hizmet ettiklerini belirten Gümrükçüoğlu, “Bir aile samimiyeti ile yaşıyor ve bu samimiyetle Trabzon’a hizmet ediyoruz. Bu anlayışla gelişmiş bir şehri ortaya koymakta olan sizlerin sahadaki çalışmalarıdır. Sahadaki hizmetlerinizden ötürü ben hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi her zaman hastalığımızda sağlığımızda yan yana olcağız. Şehrimize her alanda çok büyük hizmetler yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Daha da gayretli olacağız, hep birlikte daha da büyük işleri başaracağız” dedi.

AFRİN’E HUZUR GETİRİYORUZ

Afrin’e düzenlenen askeri operasyon hakkında da değerlendirmelerde bulunan Gümrükçüoğlu, Türkiye Cumhuriyetinin, terörün hâkim olduğu topraklara barış ve huzur getirmekte olduğunu ifade etti. Başkan Gümrükçüoğlu, “Bizim evlatlarımız Afrin’e çıkmış, insanların teröristler tarafından katledilmesini engellemek için kendi canımızı kanımızı ortaya koyuyoruz. İsmi, kökeni, amacı ne olursa olsun, kime uşaklık yaparsa yapsınlar, bütün terör örgütlerini o topraklardan temizliyoruz. Neden? Orada barış olsun diye, huzur olsun diye. Memleketimizde misafir ettiğimiz yüz binlerce Suriyeli kardeşimiz kendi memleketlerine gidip özgürce yaşasınlar, orada tarım yapabilsinler, ticaret yapabilsinler diye…” şeklinde konuştu.

CUMHURBAŞKANIMIZA MİNNETTARIZ

Değerlendirmelerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’a özel ilgi gösterdiğini ve her alanda şehrin önünü açtığını kaydeden Gümrükçüoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımız bu şehre çok şey verdiler.

Trabzonspor’umuza dev bir stadyum ve spor kompleksi kazandırılması bir zamanlar hayal dahi edilmezken Sayın Cumhurbaşkanımız bu büyük eseri şehrimize kazandırdılar. İşte Trabzon şehir merkezini iki kat büyütecek ve ulaşımda çok büyük kolaylıklar sağlayacak olan Kanuni Bulvarı Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile şehrimize kazandırılıyor. Trabzon, Cumhurbaşkanımızın bir şehircilik sevdalısı olarak ülkemizde başlattığı kentsel dönüşümlerle ismine layık hale geldi, gelmeye devam ediyor. Tüm bu imkânları şehrimizin emrine sunan Sayın Cumhurbaşkanımızdır. Kendilerine minnettarız” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.