Başkan Gümrükçüoğlu Maçkalı muhtarları kabul etti

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon Kurucu İl Başkanı İbrahim Kesin ile Maçka ilçesinin Yukarıköy Mahallesi Muhtarı Yusuf Sancak, Bakımlı Mahallesi Muhtarı Ali Keskin, Sukenarı Mahallesi Muhtarı Yakup Yazıcı, Ortaköy Mahallesi Muhtarı Abdullah Keleş, Çatak Mahallesi Muhtarı Servet Öztürk, Ardıçlı Mahallesi Muhtarı Şaban Uzun ve Güzelce Mahallesi Muhtarı Ertuğrul Yılmaz’ı makamında kabul etti

21 Kasım 2017 Salı 15:28
Başkan Gümrükçüoğlu Maçkalı muhtarları kabul etti

AK Parti Trabzon Kurucu İl Başkanı Kesin, il genelinde yapılan çalışmaları takdir ile izlediklerini ifade ederken Başkan Gümrükçüoğlu’na başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür etti. Keskin ayrıca Maçka ilçesinin merkezinden başlayıp Hocamezarı ve Turnagöl yaylaları üzerinden Zigana’ya ulaşan tarihi İpekyoluna gösterdikleri ilgi ve alakadan ötürü de yolu kullanan 20 mahalle adına teşekkürlerini bildirdi. Başkan Gümrükçüoğlu ise Trabzon il genelinde yol seferberliğini sürdürdüklerini belirtirken çalışmaları hakkında misafirlerini ayrıntılı olarak bilgilendirdi.

DÜNYA BEŞTEN BÜYÜKTÜR

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu bugün ayrıca Karadeniz Uluslararası Öğrenciler Derneği (KULDER) heyetini ağırladı. Dernek Başkanı Umut Özçelik çalışmaları hakkında Başkan Gümrükçüoğlu’nu bilgilendirirken hafta sonu Trabzon’da icra edilecek olan “Dünya Beşten Büyüktür” konferansıyla ilgili olarak da bilgi arzında bulundu. Gümrükçüoğlu ise yabancı öğrencilerin Türkiye’de eğitim görerek ülkelerine her alanda yetişmiş bireyler olarak dönmelerinin önemine dikkat çekerken öğrencileri başarılı çalışmalarından ötürü kutladı.

HALK GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Başkan Gümrükçüoğlu, tarihi Belediye binasında gerçekleştirdiği kabullerin ardından her Salı günü olduğu gibi bugünde ‘halk günü’ uygulamasını sürdürdü. Halk günü için Belediyeye gelen Trabzonlular Başkan Gümrükçüoğlu ile görüşerek sorunlarını arz etti. Gümrükçüoğlu ilgili kurumlarla birebir görüşerek vatandaşların sorunlarına çözüm aradı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.