Başkan Gümrükçüoğlu şampiyon kareteciyi altınla ödüllendirdi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesporun şampiyon karetecisi Keydanur Çolak ve antrenörü Hasan Kılıç’ı makamında kabul ederek altınla ödüllendirdi.

07 Eylül 2018 Cuma 14:30
Başkan Gümrükçüoğlu şampiyon kareteciyi altınla ödüllendirdi

Bolu’da düzenlenen Okul Sporları Gençler Türkiye Finalleri, Bulgaristan’da düzenlenen Karete 1. Gençlik Ligi ve Ordu’da düzenlenen Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonasında üst üste üç şampiyonluk alan Çolak ve antrenörünü tebrik eden Gümrükçüoğlu, “Başarılarınızla gurur duyuyoruz” dedi. Çolak ve antrenörünü altınla ödüllendiren Gümrükçüoğlu, spora ve sporcuya her alanda destek olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Öte yandan Başkan Gümrükçüoğlu, Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı ve aynı zamanda Dünya Taekwando Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Metin Şahin ile Türkiye Taekwondo Federasyonu As Başkanı Orhan Duymaz ve Türkiye Taekwando Federasyonu Teknik Komite Üyesi Muammer Aydemir'i kabul etti. Trabzon’un oldukça sağlam bir spor altyapısına sahip olduğunu ifade eden Gümrükçüoğlu, Taekwondo Federasyonu heyetini bu konuda ayrıntılı olarak bilgilendirdi.

Son Güncelleme: 07.09.2018 14:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.