Başkan Gümrükçüoğlu:18 uygulamasını titizlikle çalışıyoruz

Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Kanunu Bulvarının 18 uygulamalarının geçtiği mahallelerde dop oranları ile ilgili olarak, ilgili kamu kurumları ile birlikte vatandaşların mağduriyetine yol açmayacak bir çalışmayı sürdürdüklerini ifade etti.

14 Şubat 2018 Çarşamba 16:45
Başkan Gümrükçüoğlu:18 uygulamasını titizlikle çalışıyoruz

Gümrükçüoğlu konuyla ilgili olarak, “Kanuni Bulvarı’nın 18 uygulamasının geçtiği 4 mahallemizdeki vatandaşlarımızı geçtiğimiz Meclis toplantımız sonrasında hep beraber dinledik. Onun 15 öncesinde de vatandaşlarımızla görüşmüştük. Onun öncesinde muhtarlarımızla görüşmüştük. O günde dinledik. Biz ‘en başta vatandaşlarımız halklıdır’ düşüncesi ile hareket ediyoruz. O günde burada gördüğünüz gibi aynı şikâyetleri dinledik ve bu yolu (Kanuni Bulvarı) da kamunun vazifesi olarak yürütmeye gayret ediyoruz. İtirazların hepsi tek tek inceleniyor, teknik olarak düzeltilebilecek olanlar tabii ki düzeltiliyor. Düzeltilemeyecek olanların neden düzeltilemeyeceği kendilerine iletiliyor. Hukuk yoluna tabiî ki herkes her zaman müracaat edebildiği gibi ediyor ki, bu sürecin daha birinci adımındayız. Onun sonucunda da yine mağduriyet olmaması için dop oranlarıyla ilgili teknik çalışmalar hızla sürecek şekilde diğer kamu kurumlarıyla çalışmalarımızın sürdüğünü arz etmek istiyorum. Hiçbir vatandaşımızın makul fedakârlığının dışlında mağduriyetini istemeyecek ve mağduriyetine yol açmayacak şekilde çalışmalarımız harfiyen devam etmektedir. Yani normal süreçteki bütün dilekçelerin değerlendirilmesinin yanı sıra daha fazla ne yapabilirin gayretleri de Büyükşehir Belediyesi İmar İşleri Dairesi tarafından devam ettirilmektedir. Her zaman her gelişmeyi hem muhatapları, hem kamuoyu ve de Meclisimizle paylaşacağız. Takdirleri Meclisimize arz edeceğiz” ifadelerini kullandı.

MARATONA DAVET ETTİ

Başkan Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediye Meclisinin Şubat ayı ilk oturumunun açılışında Trabzonluları 18 Şubat’ta düzenlenecek olan Trabzon Yarı Maratonu ve Halk Koşusuna davet etti. Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yılında maraton ve halk koşusunu şehid Eren Bülbül anısına gerçekleştireceklerini kaydeden Gümrükçüoğlu, “38’inci Trabzon Yarı Maratonu, 23’üncü Halk Koşusu ve 3’üncü 10 km Koşusuna katılmak isteyen vatandaşlarımız için kayıtlarımız devam ediyor. Cemal Kamacı Spor Merkezi ve Meydan Parkı’nda kurulan stantlarda kayıt işlemleri gerçekleştiriliyor. Kayıtlar 16 Şubat’ta tamamlanacak ve etkinliğimiz 18 Şubat’ta icra edilecektir. Tüm halkımızı, 2017 yılının Ağustos ayında Maçka’da, hain teröristlerin saklandığı yeri güvenlik güçlerine gösterirken şahadete ulaşan 15 yaşındaki Eren Bülbül’ün anısına “Eren İçin Koşuyoruz” sloganıyla düzenleyecek olduğumuz spor etkinliklerine katılmaya davet ediyorum. Bu arada Trabzon Yarı Maratonu, Halk Koşusu ve 10 km Koşusunun ülkemiz genelinde en iyi şekilde duyurulması için Belediyemiz tarafından hazırlanan tanıtım kliplerinde ücretsiz olarak rol alan şehrimizin yetiştirdiği efsane futbol adamı, Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş’e, Trabzonspor’umuzun teknik direktörü Rıza Çalımbay ile futbolcularımız Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür’e, Trabzonspor’umuzun eski futbolcusu İbrahima Yattara’ya, Habertürk TV’nin başarılı spikeri, gazeteci hemşehrimiz Oya Çebi’ye, Aspor’un başarılı futbol yorumcusu, hemşehrimiz Olcay Çakır’a, tiyatro ve sinema sanatçısı, hemşehrimiz Hüseyin Avni Danyal’a, hemşehrimiz boksör Sabriye Şengül’e Trabzon halkı adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HAYIRSEVER İŞADAMINA TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Araklı ilçesinin Pervane, Karatepe, Birlik ve Hasköy mahallelerine içme suyu ulaştıracak olan grup içme suyu inşaatına kendi talebiyle maddi katkı sağlayan işadamı Selim Akyıldız’a Belediye Meclisinde plaket vererek teşekkür etti

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.