Başkan Gümrükçüoğlu:Aramıza nifak tohumları ekmeyi başaramayacaklar

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesinin Kutlugün Mahallesi’nde vatandaşlarla sohbet etti.

13 Kasım 2017 Pazartesi 09:56
Başkan Gümrükçüoğlu:Aramıza nifak tohumları  ekmeyi başaramayacaklar

Mahalledeki temaslarında hemşehrileri ile görüşen Gümrükçüoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bölgesindeki politikalara yön veren bir ülke haline geldiğini söyledi. Şer odaklarının bundan rahatsız olduğunu kaydeden Gümrükçüoğlu, “İşte bu nedenle ülkemizde 15 Temmuz yaşandı. Şer odakları, içimizdeki hainlerle birlikte Devletimizi ele geçirmek istedi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde büyük Türk milleti birkaç saat içinde bu oyunu bozdu. Şer odakları bundan önce olduğu gibi bundan sonrada oyunlarına devam edecektir. Ancak bizler millet olarak bir ve beraber olduğumuz sürece her zaman kazanan biz olacağız. İşte bu nedenle birlik ve beraberliğimizin arasına nifak girmesine asla izin vermeyeceğiz. Bu milletin arasında nifak tohumları ekmeyi başaramayacaklar. Tek devlet, tek millet, tek bayrak, tek vatan ilkesinden taviz vermeyeceğiz” diye konuştu.

YOL ÇALIŞMALARIMIZA ARA VERMEDEN DEVAM EDİYORUZ

Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında da Kutlugün Mahallesi sakinlerini bilgilendiren Gümrükçüoğlu, “Altyapıdan üst yapıya, ulaşımdan imara kadar her alanda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mahalle yollarımızda çok ciddi çalışmalar gerçekleştiriyoruz. ‘Benim yolum henüz yapılmadı’ diyenler olabilir. Hemşehrileirm bilsin ki, belli bir program dahilinde sırasıyla bu çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Trabzon’umuzun mahalle yollarında nerede ne sorun varsa hepsinden haberdarız. Geçici değil kalıcı çalışmalara imza atıyoruz. Yaptığımız yol çalışmaları halkımıza uzun süre hizmet verecek olan çalışmalardır. Program dahilinde yol çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.