Başkan Gürsoy'dan Ankara çıkarması

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, Ankara ziyaretinin ilk gününde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun misafiri oldu

18 Temmuz 2019 Perşembe 13:16
Başkan Gürsoy'dan Ankara çıkarması

Bakan Varank'la bire bir görüşen Başkan Gürsoy, Bakan Soylu'yu ise AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora'yla birlikte ziyaret etti. Görüşmelerle alakalı açıklamada bulunan Başkan Gürsoy, "Seçim döneminde verdiğimiz sözler vardı ve bu sözlerimizin yerine gelmesi için bakanlık düzeyinde takip edip, bakanlarımızdan da destek alıyoruz. İlk olarak Bakanımız Mustafa Varank'ı ziyaret ettim ve öncelikle Yatırım Adasının son durumunu konuştuk sonrasında ise ilçemizde doğalgazın son durumu ve planlamayı konuştuk. İlçemizde yapmayı düşündüğümüz küçük sanayi sitesi için de bakanımızla istişare de bulunduk. Bu konuda planlı bir şekilde ilerleme kaydedeceğiz inşallah kimsenin şüphesi olmasın. Bakanımız Süleyman Soylu'yu da Milletvekilimiz Salih Cora'yla ziyaret ettik, Arsin'le alakalı hazırlamış olduğumuz raporu ele aldık. Bakanımız Süleyman Soylu, ilçemizle alakalı her konuda dün olduğu gibi bugün de tam destekçimiz. Her iki bakanımız da hem ilçemiz hem şehrimizi yakından takip ediyor ve taleplerimize duyarlı bir şekilde yardımcı oluyor, ilçem ve vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Gürsoy'un Ankara'da ziyaretlere devam edeceği de kaydedildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.