Başkan Gürsoy'dan önemli açıklama

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, adını kullanarak vatandaşlardan para isteyen dolandırıcılara karşı vatandaşlara uyarıda bulundu.

20 Kasım 2019 Çarşamba 15:26
Başkan Gürsoy'dan önemli açıklama

Sosyal medya adreslerinden vatandaşlara duyuruda bulunan Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait  Gürsoy, "Kıymetli hemşerilerim, şahsımın adını soyadını ve Arsin Belediye Başkanlığı makamının adını kullanarak sizi arayıp veya mesaj atarak para isteyen dolandırıcılara inanmayınız ve kanmayınız. Çok sayıda şikayet olduğu için bu duyuruyu yapmam gerekti. Eğer sizi bu şekilde arayan olursa derhal polislerimizle irtibata geçin ve bizlere de bilgi verin. Bu ahlaksız ve yakışıksız eylemlere girişen hırsız ve dolandırıcılar hakkında da yasal işlemleri başlattık. Ne şahsımı ne de milletin makamı olan belediye başkanlığımızı hiç kimsenin bu şekilde karalamaya hakkı yoktur. Milletimizle olan gönül bağımızı ve muhabbetimizi kendilerine fırsat edinmeye çalışan bu şahıslara karşı en güzel cevabı yine kıymetli hemşerilerimiz verecektir." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.