Başkan Kantarcı: "Artık kaybedecek zamanımız yok!"

Başkan Kantarcı: “Artık turizmde yanlış yapacak zamanımız yok. Pazar çeşitlendirmesini de artıracağız ve bu şehirde turizmin 12 aya çıkması için çalışacağız.”

29 Ağustos 2021 Pazar 16:02
Başkan Kantarcı: "Artık kaybedecek zamanımız yok!"

SONNOKTA MERVE ALTUNCU - TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Volkan Kantarcı turizm sektörüne dair konuştu.

Kantarcı, “Sezon iyi geçiyor, biraz gerileme olmaya başladı ama Ağustos sonuna kadar iyi gidecek diyebiliriz. Normaldir, artık yabancı ülkelerde de okul dönemi başlayan yerler var.” diye konuştu.

ŞEHİR ADINA OLUMLU
Başkan Kantarcı, “Sezon sonunda Trabzon Turizm Konseyi’nde tüm sorunlar çözüm önerileri ile ele alınmalı. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in turizm konusunu sahiplenmesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun da destek vermesi şehir adına olumlu.” dedi.

Son Güncelleme: 29.08.2021 16:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.