Başkan Kara: Başımız sağolsun

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin İdlib’de gerçekleştirdiği Bahar Kalkanı Operasyonu’nda şehit düşen Trabzon Ortahisar nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Kadir Tuncer’e Allah’tan rahmet, yakınlarına ve yüce Türk milletine başsağlığı dileklerini iletti.

04 Mart 2020 Çarşamba 13:55
Başkan Kara: Başımız sağolsun

TESOB Başkanı Metin Kara, Trabzonlu Piyade Uzman Çavuş Kadir Tuncer’in Bahar Kalkanı Operasyonu’nda rejim güçlerinin açtığı ateş sonucu şehit düşmesinden büyük üzüntü duyduğunu vurgulayarak, “Ülkemizin, milletimizin güvenliğini sağlamak adına yürütülen Bahar Kalkanı Operasyonu’nda şehadet mertebesine erişen askerimizin kanı inanıyoruz ki yerde kalmayacaktır. Aziz Türk milleti, her zaman olduğu gibi ordusunun yanındadır. Allah ayaklarına taş değdirmesin, ordumuzu muzaffer eylesin. Şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına, Trabzonumuza, tüm ulusumuza başsağlığı diliyorum. Yaralı askerlerimizin bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.