Başkan Kara: Kalbimiz Mehmetçik ile atıyor

Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Türk milletinin dualarının Zeytin Dalı Harekâtı çerçevesinde Afrin’e giden Türk askerlerinin yanında olduğunu belirterek, “Kalbimiz orada, onlarla atıyor. Allah ayaklarını taşa değdirmesin, burunlarını kanatmasın” dedi.

21 Ocak 2018 Pazar 13:07
Başkan Kara: Kalbimiz Mehmetçik ile atıyor

TESOB Başkanı Metin Kara, Trabzon Seyyar Semt Pazarcılar Esnaf Odası olağan genel kurulu divan başkanlığını yaptı. Başkan Kara, genel kurulun açılışında gerçekleştirdiği konuşmada, genel kurulların esnaf teşkilatının birlik ve beraberliğini perçinlediğini belirterek şunları söyledi:

“Seçilecek olan kardeşlerimizle birlikte bu camiaya hizmet etmeye devam edeceğiz. Başkan ve yöneticilerin asli görevi, üyelerinin hak ve menfaatlerini korumak ve gözetmektir. Bunu gerçekleştirirken de elbette çatı kuruluş olan Esnaf Odaları Birliğiyle, birlik ve beraberlik içinde olmak gerekir. Yağmurda, karda, kışta, sıcakta toplumun yükünü çekenler sizlersiniz. Seçilip gelecek olan kardeşlerimizle bundan sonraki süreçte sizlerin sorunlarını masaya yatırarak değerlendireceğiz. Esnaf ve sanatkârlarımız hem ekonominin kılcal damarlarını hem de bu ülkenin temel taşlarını oluşturmaktadır. Bin yıllık Ahilik geleneğimiz içinde her dönemde seçimlerimiz olmuştur. Bu bir bayrak yarışıdır. Kaybeden olmayacaktır. Kazanan sizler olacaksınız. Bu demokrasi şöleni içinde kaybeden kazananı tebrik edecek ve kol kola bu salondan çıkacaktır.”

“KALBİMİZ MEHMETÇİKLE”

Konuşmasının son bölümünde Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’e yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekâtına da değinen Başkan Kara, şu ifadeleri kullandı:“Afrin’de Mehmetçiklerimiz, Türk ordusu bir operasyona girişti. Allah yar ve yardımcıları olsun. Kalbimiz orada, onlarla atıyor. Allah ayaklarını taşa değdirmesin. Burunlarını kanatmasın. Allah onlara keder vermesin. Başarılar diliyoruz, kalbimiz onlarla. Türk halkı, dualarıyla Mehmetçik’in yanında.”

Son Güncelleme: 21.01.2018 13:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.