Başkan Kara: Seçimler geride kaldı, artık üretime yönelmeliyiz

Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin ülkemize hayırlı olmasını dileyerek, “Seçimler artık geride kalmıştır. Halkımız tercihini yapmıştır. Şimdi yeni oluşacak meclis ve kabine, halkın sorunlarına eğilmeli, ekonomik reformlar bir an önce hayata geçirilmelidir” dedi.

27 Haziran 2018 Çarşamba 10:28
Başkan Kara: Seçimler geride kaldı, artık üretime yönelmeliyiz

Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin ülkemize hayırlı olmasını dileyerek,  “Seçimler artık geride kalmıştır. Halkımız tercihini yapmıştır. Şimdi yeni oluşacak meclis ve kabine, halkın sorunlarına eğilmeli, ekonomik reformlar bir an önce hayata geçirilmelidir” dedi.

Başkan Kara, seçim öncesinde piyasalarda ve özellikle döviz kurlarında yaşanan dalgalanmanın, seçimin ardından durulma işaretleri verdiğini vurgulayarak, “Dövizdeki düşüşün enflasyon oranlarına yansıması piyasada da mutlaka bir ölçüde rahatlama yaratacaktır. Hükümetin de özellikle yeni iş alanları açılması, istihdamın artırılması konusunda yeni teşviklerle çalışmalarını sürdürmesi gerekir” diye konuştu.

Başkan Kara, esnaf ve sanatkârlar olarak, ülkenin kılcal damarlarını oluşturduklarının altını çizerek, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devletimiz ve milletimizin daima yanında olmaya devam edeceğiz. Ülkemizin kalkınması için daha çok çalışmalı ve üretmeliyiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.