Başkan Kara’dan Vakfıkebir ve Şalpazarı’na tebrik ziyareti

Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara ve beraberindeki oda başkanları, Vakfıkebir Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanlığına yeniden seçilen Kadem Sağlam ile Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanlığı seçimini kazanan Barış Ayaz’a tebrik ziyaretinde bulundu.

23 Mart 2018 Cuma 11:38
Başkan Kara’dan Vakfıkebir ve Şalpazarı’na tebrik ziyareti

Vakfıkebir Esnaf ve Sanatkârlar Odası 2018 yılı olağan genel kurulunda mevcut başkan Kadem Sağlam’ın tek aday olarak yer aldı. TESOB Başkanı Metin Kara, beraberindeTESOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Beşikdüzü Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hüseyin Günaçtı, TESOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Çarşıbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Turan Kaynar, TESOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Trabzon Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Temel Korkmaz, TESOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Trabzon İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkanı Ayhan Taflan, Trabzon Elbise Temizleyiciler Esnaf Odası Başkanı Aytekin Keleş, Trabzon Madeni İşler ve Makine Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Pehlivan ile Başkan Kadem Sağlam’a tebrik ziyaretinde bulundu ve yeni görev döneminde de başarılı çalışmalarını sürdüreceğine inancını vurguladı.

ŞALPAZARI’NDA GÖREV DEĞİŞİMİ

Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Odası 2018 yılı olağan genel kurulunda ise mevcut başkan Murat Yılmaz 136 oy alırken, 137 oy alan Barış Ayaz yeni başkan seçildi. TESOB Başkanı Metin Kara, beraberinde TESOB Başkanvekili ve Trabzon Matbaacılar, Ciltçiler ve Kırtasiyeciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Özcelep, TESOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Beşikdüzü Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hüseyin Günaçtı, TESOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Çarşıbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Turan Kaynar, TESOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Sürmene Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ekrem Yılmaz ile birlikte Şalpazarı’na giderek, yeni başkan Barış Ayaz’a tebriklerini ve hayırlı olsun dileklerini iletti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.