Başkan Kuru, Çocuklarla Neşe Doluyor İnsan.

Trabzon TÜRKAV Başkanı Kenan Kuru; Çocuklara armağan edilen bu bayram, başka bir milletin çocukları için yoktur.

23 Nisan 2021 Cuma 14:45
Başkan Kuru, Çocuklarla Neşe Doluyor İnsan.

Trabzon TÜRKAV Başkanı Kenan Kuru ;Milletin hizmetinde olan Kamu Çalışanları olarak ifade etmekteyiz ki; “…Çocuk Bayramı” “23 Nisan’ da anlamlanmıştır. Çocuklara armağan edilen bu bayram, başka bir milletin çocukları için yoktur. Türk milleti, dünya çocuklarına da armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, çocuklarla neşe dolu olmaktır. Çocukların geleceği için çaba sarf edilmelidir.

Korona virüsü illeti bütün insanlığa, çocuklara zulüm vermektedir. Çocukların eğitiminde, tabiatla olan mutluluğunda vb. gibi geleceğinden kaybettirdikleriyle 2021 yılında evlerde, sokağa çıkamadan ve coşkulu kalabalıklardan uzak bir bayram yaşamaktayız. Bunun sorumluları kimdir? Sorusu elbette cevap bulacaktır. Ancak, Denizin dağlarının karaya vurduğu çocuğun hakkını hiçe sayan, “Sizi Allah’ a şikâyet ediyorum” diyen çocuğa vicdansızlık içinde olanlarla, tarihe geçmektedir. Korona illeti laboratuvar üretimi olmadığı yönünde değerlendirme de yoktur. Normal yaşantının varlığında cevap bulacak durumdur diye bakıyoruz.

MİLLET EGEMENLİĞİNİN TEMSİLİ OLMALIDIR

Geçmişi bilmeyerek bugünü göremeyerek ve yarını planlayamayan yaklaşımlar millet gerçeğinden yoksundur. Seçilen Milletvekillerinin hukuka uygun davranmalarını ve milletin değerleriyle barışık olmalarını TÜRKAV önemli görmektedir. Egemenliğin, millete ait olduğu unutulmamalıdır. ATATÜRK, bağımsızlık ilkesine dayalı milli devlet kurduğu tartışılmaz bir gerçektir. Milletin Meclisi olan TBMM’ de görev yapan bazı Milletvekilleri, Türkiye halkları diyerek, Türk Milletinin tekliğine gölge düşürmeye çaba Sarf etmektedirler? Milletin egemenliğinin demokratik haklarla kullanılması önemli hale gelmişken, Milletin Meclisinde, Devletin birliğine ve bütünlüğüne kastedenlerin görüntülerini TÜRKAV olarak kabul etmediğimizi buradan ifade ediyoruz.

Millet varlığının demokrasiye kazandırdığı katkıyı önemli hale getiren millet gerçeği, hukukun üstünlüğünün hassasiyetinin göstergesi durumundadır. O halde TÜRKAV, Millete hizmet sunulmasında, toprak bütünlüğünü, milletin birliğini, kültürünü ve gelişmesinin yanında, tarihi hakikatleriyle gelecek nesillere övünülecek geçmiş bırakılmasını önemli görmektedir. 23 Nisan, Ulusal egemenlik ve çocuk bayramı, bu değerlerin yaşanılması ve yaşatılmasıdır.

Son Güncelleme: 24.04.2021 10:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.