Başkan Kuru: Şampiyonluk, İstifayı Mı Getirdi?

05 Nisan 2022 Salı 16:38
Başkan Kuru: Şampiyonluk, İstifayı Mı Getirdi?

TFF Başkanı Özdemir’ in, sağlık vb. gibi nedenleri istifasının haklılığı izahtan yoksun olduğuna vurgu yapan Trabzon TÜRKAV Başkanı Kenan Kuru, Şampiyonluk, İstifayı Mı Getirdi? diye sordu. Olaylar bizi aldatıyor mu? Trabzonspor kongre üyesi olarak ifade etmekteyiz ki; Hiçbir zaman aynı istikrar devam edip gitmez. Veya aynı nedenler aynı sonucu vermezler. Bazen beklenmeyen, bazen de beklenen fırtına ve karışlıklılar çıkar. Trabzonspor’ unda Şampiyonluğuna buradan da bakmak gerekmektedir. Şampiyon Trabzonspor istifayı da getirmiştir.

Başkan Kuru,TFF Başkanı Nihat Özdemir, geçen sezonda Trabzonspor’un liderliği mevcut iken; “müsabakalar sahada oynanacaktır” diyerek kendini bilim kurulunun üstünde görmüş olduğu halde, bu sezon şampiyonluğa ramak kala, neden istifa etmiştir?

O halde, TFF Başkanı Nihat Özdemir’ in istifası Trabzonspor’un Şampiyonluğu gerçekleşir endişesiyle olabilir mi?

Şampiyon Trabzonspor’a, kamuoyu önünde övgülerle açıklama yapamayacak olan sayın Özdemir’ in Şampiyonluk kupasını nasıl vereceğinde aramak gerekmektedir. Trabzonspor bir bütünü mü parçalamaktadır. Yada parçalardan bir bütünü mü birleştirmektedir? Trabzonspor, şampiyonluğunu ilan etmesi artık kaçınılmazdır.


 

Son Güncelleme: 05.04.2022 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.