Başkan Kuvvetli'den 10 Kasım Mesajı

İyi Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli , Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 82. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

09 Kasım 2020 Pazartesi 16:15
Başkan Kuvvetli'den 10 Kasım Mesajı

İyi Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli mesajında şu ifadelere yerverdi. 10 Kasım “Türkiye Cumhuriyeti’nin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılalı bugün tam 82 yıl oldu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, emperyalizme karşı verdiği destansı mücadele ile mazlum milletlere örnek olmuş büyük bir kahraman ve eşsiz bir devlet adamıdır. Aziz Atatürk, vatanı ve milleti için her şeyi feda edecek bir cesarete ve milli bilince sahipti. Aziz Atatürk, 57 yıllık kısa ömrüne adeta kitaplara sığmayacak kadar koskoca bir tarih sığdırmayı başarmıştır. Aziz Atatürk, esaret zincirlerini kırarak cepheden cepheye koşmuş, iç ve dış düşmanlara karşı; milli değerler etrafında Türk milletini toplamayı başarmış, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna liderlik yaparak milletimizin kalbinde müstesna bir yer edinmiştir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türk milletine duyduğu derin sevgiyi anlamak için hayatında neler başarabildiğini bilmek gerekir. Onun içindir ki Atatürk'ün yaptıklarını okuyarak ne kadar büyük bir tarihi şahsiyet olduğunu öğrenmek ve çocuklarımıza öğretmek gerekir. Elbette her fani gibi devletimizin kurucusu yüce Atatürk de 82 yıl evvel hayata gözlerini yummuştur. Fakat Atatürk ve cumhuriyet düşmanları bilmelidir ki, geride bıraktığı hatıralar ve bize emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti ve onun kazanımları ebedi yaşayacaktır. Cumhuriyetimizin kurulduğu günden bu güne birlik ve beraberliğimize karşı şer odakları çeşitli projeler sahnelese de Türk milleti kurucu değerlere sonuna kadar bağlı kalacaktır. Dolayısıyla 10 Kasım’ı bir hüzün günü olarak görmek yerine aziz Atatürk’ün mücadeleci kişiliğini, milli duyarlılığını, manevi yönünü daha iyi tanımak, tanıtmak için eşsiz bir fırsata dönüştürmek gerekmektedir. Aziz Atatürk hiç kimseyi aldatmadan, ülkesi ve milleti için koyduğu hedeflere yılmadan yürüyerek; aleyhinde bulunan çevrelere, yolundan çevirmeye çalışan şer odaklara aldırmayarak önündeki tüm engelleri birer birer aşmasını bilmiş ve bu sayede Türk milletinin umudu olmuş, Türk vatanına yepyeni bir çığır açmıştır. Bu düşüncelerle, ölümünün 82'inci yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, kurucu kahramanlarımıza, tüm aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad mekânları cennet olsun.”

Son Güncelleme: 09.11.2020 16:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.