Başkan Kuvvetli'den 30 Ağustos mesajı

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

29 Ağustos 2019 Perşembe 11:58
Başkan Kuvvetli'den 30 Ağustos mesajı

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında Tarihte milletlerin kaderini etkileyen önemli zaferler vardır. Ancak Türk tarihi hiçbir milletin tarihi ile kıyaslanamıyacak kadar eşsiz zaferlerle doludur.
Kosava, Niğbolu, Malazgirt, İstanbulun Fethi, Mohaç, Sakarya...
Türk tarihi işte böylesi çok büyük ve muazzam zaferlerle taçlandırılmıştır. Lakîn en önemlilerinden birisi de muhakkak ki 26 Ağustos 1922'de  Büyük Taarruzla başlayan 30 Ağustosta Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile son bulan büyük zaferdir. 
Türk Milletinin kazandığı bu zafer kesin sonuçları ile yalnız bizim tarihimize değil; dünya tarihinde de önemli yer edinmiş, kahramanlıkları tarihe altın harflerle yazılmış başka bir Meydan Muharebesi  yoktur.
30 Ağustos zaferi ile Türkiye Cumhuriyeti devletinin Anadolu'da ölümsüz yaşayışı tescil edilmiştir. Türk Devleti'nin, genç Türkiye Cumhuriyeti'nin temeli burada sağlamlaştırılmıştır.
Bu destansı zaferi Türk milletine yaşatan başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ahirete intikal eden bütün kahramanlarımıza ve bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet dileyorum. Bu vatanı, milleti ve devleti uğrunda ölünecek kadar kutsal bilenlere saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum.Allah'a emanet olun.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.