Başkan Kuvvetli'den Ayvazoğlu'na: "İstemezükçü olan Cora'dır"

Nur topu gibi tartışma konumuz oldu

29 Ocak 2021 Cuma 12:52
Başkan Kuvvetli'den Ayvazoğlu'na: "İstemezükçü olan Cora'dır"

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’nun dün gazetemizde yayınlanan Meydan viyadüğü ile ilgili, “Estetik açıdan sorunlu olabilir ama bir alternatif olmadığı surece hepten istemezükçü yaklaşımı doğru bulmuyorum.” sözlerine cevap verdi.

Kuvvetli şunları söyledi: “Biz de Reşadiye kavşağına karşıyız. Reşadiye kavşağı bir inatlaşma uğruna yapıldı ve şuanda trafiğe hizmet sunmuyor, yıkılmalıdır. Ancak Meydan viyadüğü ile ilgili aynı şeyleri söyleyemeyiz. Meydan viyadüğü şehrin trafik yükünü çekiyor. Orasının yıkılması için kapsamlı bir proje hayata geçirilmeli. Belki çevredeki binalar yıkılırsa o alan için bir çözüm bulunabilir. Milletvekili Ayvazoğlu istemezükçü yaklaşımı doğru bulmadığını dile getiriyor ama o viyadükle ilgili tepki gösteren isim AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora idi. Milletvekili Ayvazoğlu bu sözlerini Milletvekili Cora’ya söylemelidir.”

Kuvvetli bunları söyledi, bakalım kendisine yeni bir cevap gelir mi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.