Başkan Mumcu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

13 Mart 2021 Cumartesi 15:08
Başkan Mumcu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, "İnsanların en zor zamanlarında onların yanında onlara şifa olan, canlarımızı ve sevdiklerimizi emanet ettiğimiz, yaşadıkları tüm zorluklara rağmen yılmayarak yeminlerine sadık kalıp fedakârca görevlerini ifa eden bütün sağlık çalışanlarının ve kıymetli meslektaşlarımın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyorum." dedi. 
Ülke olarak sağlık çalışanlarına minnettar olduklarının altını çizen İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu “Ne yazık ki insanlarımız sağlık çalışanlarının değerini onlara ihtiyacı olduklarında fark ediyor. Özellikle pandemi süreci bize gösterdi ki sağlık çalışanları hayati öneme sahip bir görev ifa ediyorlar. Bir ülkenin büyük bir özveri ve fedakârca çalışan bir sağlık ordusu yoksa o ülkenin neler yaşadığını hep birlikte gördük. Yalnızca olağan üstü durumlarda değil sağlık çalışanlarımızın kıymetini her zaman bilmeliyiz.” ifadelerini kullandı. 
AK Parti’nin İktidara gelmesiyle sağlık alanında büyük yatırımlar yapıldığını ifade eden Başkan Dr. Mumcu “AK Parti iktidarı öncesi hastanelerimizi önünde uzayıp giden ve sırası hiç gelmeyen kuyruklar ile hatırlıyoruz. Ne vatandaşlarımız için ne de sağlık çalışanlarımız için hastanelerimizde uygun bir ortam yoktu. Eski haberlerden hatırlayacağımız üzere sağlıklı giren hasta çıkar haldeydi. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti Hükümetleri döneminde Yeni sağlık tesislerinin yapımı, hastanelerin tıbbi cihaz kapasitesinin artırılması ve yenilenmesi, hasta yataklarının nitelikli hale getirilmesi gibi hizmetleri yürütebilmek için bütçeden sağlığa ayrılan payı yükseltildi. Hastanelerimizi modern imkânlara ve fiziki şartlara uygun, aynı zamanda hizmet sunum kalitesi bakımından da birinci sınıf hastaneler haline getirdik. Doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın özlük hakları dahil görevlerini ifa ettikleri hastane ortamlarının iyileştirilmesine kadar her konuda büyük bir atılım gerçekleştirildi. Trabzon’da bügüne kadar sağlık alanında toplamda 243.293.480 TL yatırım yapıldı. Trabzon’u bölgemizin sağlık merkezi dönüştürecek olan Şehir hastanesi dahil devam eden sağlık yatırımları için ise toplamda 1.397.512. 950 TL’lik yatırımlarda devam etmekte. İnşallah tüm bu yatırım ve hizmetlerimizle hem milletimizin hizmetinde olacağız hem de sağlık çalışanlarımızın görev ve yaşam koşullarını çok daha iyi seviyelere çıkartacağız.” Cümlelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 13.03.2021 15:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.