Başkan Mumcu'dan çok konuşulacak açıklamalar! "Yumruk değil, neşter vururum"

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Mumcu, “Herhangi bir sıkıntı karşısında masaya yumruk vuran bir profil sergileyecek misiniz?” şeklindeki sorumuzu başlıktaki sözlerle cevapladı

26 Nisan 2021 Pazartesi 09:32
Başkan Mumcu'dan çok konuşulacak açıklamalar! "Yumruk değil, neşter vururum"

SONNOKTA RÖPORTAJ - AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu gazetemize konuştu. İşte Mumcu'nun açıklamaları;

YAKMAK YIKMAK BİZE YAKIŞMAZ
“Bazı kararlarda ve noktalarda gerçekten dirayetli olup tavrımızı ortaya koymak zorundayız. Biz şehrimize yönelik veya partimize yönelik yapılan tüm tezviratlarda tabi ki masaya yumruğumuzu vuracağız ama kendi içimizde yakmak yıkmak bize yakışmaz. Eleştirilerimiz kendi içimizde kalır, bu dışarıya yansımaz. Dışarıya yansıyan tavrı doğru bulmuyorum. Aile içindeki tartışmalar aile içinde kalmalıdır. Aile içindeki anlaşmalar aile içinde çözülebilecektir diye düşünüyorum. Masaya yumruk vurmak gerektiğinde ben cerrahım bizde neşter var, yumruk vurmam neşter vururum.”

Başkan Mumcu, Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Selahattin Özcan’a konuştu

KAPATILMASI TARAFTARIYIM
“Ben de Kahramanmaraş Caddesi’nin trafiğe kapatılması taraftarıyım. Kapatılmasının fayda sağlayacağını düşünüyorum. O cadde turistik bir takım çalışmalar ile çok daha güzelleşebilir. Uzunsokak, Kahramanmaraş Caddesi ve Kunduracılar bir bütün halinde şehre daha güzel katkı sağlar. Ancak önce Büyükşehir Belediyemizin Ulaşım Master Planı’nın ortaya çıkması lazım. Kahramanmaraş Caddesi için karar vermek adına Ulaşım Master Planı’na göre hareket etmeliyiz. Şuanda ana arteri kapattığınızda belki sorunlar yaşanabilir ama Ulaşım Master Planı ile bunlar değerlendirilip, özellikle Kanuni Bulvarı’nın bitmesi, Değirmendere’de ki Erzurum Yolu’nun sahile bağlanması gibi hayati projeler sağlandıktan sonra kapatılmasında sorun olacağını düşünmüyorum. Hepimiz bu şehirde ulaşım için dolmuşa biniyoruz ve istediğimiz yerde indi bindi yapmak istiyoruz. Artık bu alışkanlıklarımızdan kurtulmamız lazım. Bu hem trafiği soruna sokuyor, hem de istenmeyen bir şey. Vatandaşımızın yürümesi lazım. Evinin tam önünde ineceksin diye bir durum hiçbir Büyükşehir’de yok. Bizde bu konuya eğilmeliyiz.”

TÜNEL AKVARYUM DESTİNASYON OLACAK
“Ortahisar Belediye Başkanımızın son zamanlarda sosyal anlamda yaptığı yardımlar özellikle esnafa can suyu niteliğinde. Ortahisar Belediyemizin Tünel Akvaryum gibi devam eden birçok projesi var. Ortahisar Belediye Başkanımız, yönetim kurulu toplantımızda yaptığı projeleri bize anlattı. Hızlandırılması gereken projeler olabilir. Tünel Akvaryum Projesi’nin bu yıl ya da önümüzde ki yıla kalmadan biteceğini söyleyebilirim. Tünel Akvaryum bittiğinde turizm anlamında çok da güzel bir destinasyon olacak.”

FİZİBİLETE YAPILIYOR
“Havalimanında zemin etüdü yapılıyor. Mevcut pistin genişletilmesi mi yoksa denize doğru pist mi yapılsa daha iyi olur noktasında çalışmalar sürüyor, henüz karar verilmedi. O manada halen fizibilite çalışmaları yapılıyor.”

NİZAMİ SAHA İLE AMACINDAN SAPAR
“Ben de amatör futbol oynamış ve Yavuz Selim Stadı’nın tozunu yutmuş, çamuruna bulanmış bir insanım. Şunu belirteyim ki normal nizami bir futbol sahası olduğunda orası Millet Bahçesi’nin amacından sapacağını düşünüyorum. Bence orası; nizami bir saha ya da futbol müsabakalarının oynanacağı yer değil de vatandaşın gidip oturacağı, ailesi ile vakit geçireceği dinlenme alanı olmalı. Orada kitap kafeler yapılacak, gençlerimiz gelip hem dinlenip çayını yudumlayacak, hem de kitabını okuyabilecek ve dersini çalışabilecek."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.