Başkan Mumcu KYK Yurtlarındaki Depremzedeler ile Buluştu

27 Şubat 2023 Pazartesi 14:57
Başkan Mumcu KYK Yurtlarındaki Depremzedeler ile Buluştu

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli depremlerin ardından Trabzon’da yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu’na bağlı olan Ortahisar Yurdu, Ahmet Yaşar Efendi Yurdu ve Doğu Karadeniz Yurdu’nda misafir edilen depremzedeler ile buluştu. Mumcu ziyaretlerinde depremzedelerin talep ve isteklerini dinleyerek kendilerine geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Depremzedelerin yaralarını sarmak için yapılan tüm çabaları takdir ediyorum. 
Afetin İlk gününden itibaren canla başla çalıştıklarını vurgulayan Başkan Mumcu, “Depremzedeler için AK Parti Trabzon teşkilatları tek yürek oldu. Devletimiz milletimiz el ele, depremin acılarla dolu enkazını kaldırmak ve depremzedelerimizin yaralarını sarmak için canla başla çalışmalarını sürdürüyor. Asil bir milletin evlatları olarak depremin etkilerini hafifletmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Yurtlarda kalan misafirlerin istek ve taleplerini dinleyerek çözüm yollarını ivedilikle harekete geçiren Başkan Mumcu, “Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu süreçte, toplum olarak depremin ilk anından itibaren gösterdiğimiz özveriyle yardımlara devam etmeli ve depremzedelerimize destek olmalıyız. Bu uğurda şehrimizde misafir ettiğimiz vatandaşlarımızın huzuru ve rahatlığı biz ev sahipleri için çok kıymetli. Onlara kendi evlerinden uzakta olmanın kırgınlığını unutturmak için elimizden geleni yapmalıyız. Özellikle de hayatlarının baharında yüzyılın felaketiyle karşı karşıya kalan evlatlarımızın bir an önce toparlanabilmesi için çok daha fazla özen göstermeliyiz” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 27.02.2023 15:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.