Başkan Mumcu'ya bir cevap da CHP'li Zorlu'dan! "Aynı dili konuşmuyorlar!"

Başkan Sezgin’in muhalefete yönelik açıklamalarını eleştiren CHP’li Meclis Üyesi Zorlu, “Gülcemal, deniz kıyılarımız, akvaryum, imar kirliği hepsi önümüzde. Muhalefeti dinleyin kazançlı çıkarsınız.” dedi

26 Mart 2021 Cuma 10:17
Başkan Mumcu'ya bir cevap da CHP'li Zorlu'dan! "Aynı dili konuşmuyorlar!"

Trabzon’un Ortahisar Belediyesi CHP Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu’nun muhalefete yönelik açıklamalarına cevap verdi.

Zorlu şunları söyledi: “Sezgin Mumcu, muhalefet spekülasyon yapıyor diyerek, her şeye kılıf bulduğumuzu söylemiş. O zaman aldığımız duyumların ve yorumların hangisinin yanlış çıktığı sorusunun cevabını isteriz. Ortahisar Belediye Meclisi’nde şehir hastanesine karşı olduğumuzu ve nedenlerini açıklamıştım. Ayrıca bazı hastanelerimizin kapanacağı duyduğumuzu Numune, Fatih, Haçkalı Baba, Kemik ve Ahi Evren hastanelerinin kapanıp kapanmayacağını sormuştum. Ahmet Metin Genç, Numune Hastanesi dışında kapanacak hastane olmadığını, bilgiye dayanarak konuşup konuşmadığımı sormuştu. Şimdi kimin doğru söylediği belli oldu sanırım.”

ŞEHİRDEN UZAKSINIZ
“Başkan Mumcu yaptığı açıklamada Numune ve Ahi Evren hastanelerinin kapanacağını, Fatih Hastanesi’nin kalmasının söz konusu olduğunu ama hangi hastanelerin taşınacağının tam belli olmadığını açıkladı. Yani başka hastanelerin kapanması da yarın karşımıza gelebilir. Ayrıca kapanan bu iki hastanenin yaklaşık 800 yatak kapasitesi var. Oysa açılacak şehir hastanesi 900 yatak civarında olacak. 100 yatak kapasitesi için mi bu kadar yatırım yapılıyor yoksa kapanacak hastanelerin arsa rantı için mi. Demek ki duyumlarımız yalan değilmiş, spekülasyon değilmiş. Sizin birbirinizden ve şehrin beklentilerinden ne kadar uzak olduğunuz görülmektedir. Size tavsiyem bütün başkanlarınızı toplayın ve bilgi alın. Bu sayede aynı dilden konuşursunuz. Kapanacağını söylediğiniz hastanelerinin etrafındaki esnafı düşünün, dolmuşçu esnafını düşünün ve en önemlisi yürüme mesafesinde hastanesine ulaşan halkımızı düşünün. Böyle bir derdinizin olmadığını biliyoruz.”

ÇAMUR ATMADIK, ATMAYIZ
“Biz çamur atmadık ve atmayız. Olumlu yaptıklarınıza teşekkür ettik ve her zaman da ederiz. Ama bizim söylediklerimizi dinleseydiniz bu şehir böyle mahvolmazdı. Ortaya koyacak bir şeyimizin olmadığından bahsetmişsiniz. Yapmayın demiştik Reşadiye’yi yaptınız. O yolu güney-kuzey yönünde yapın demiştik, dinlemediniz. Boztepe viyadüğünü geriden Doğum Hastanesi’nin önünden girin demiştik, gelinen durum ortada. Gülcemal, deniz kıyılarımız, akvaryum, imar kirliği hepsi önümüzde. Size tavsiyem muhalefeti dinleyin kazançlı çıkarsınız.”

ISMARLAMA YAPTIRMAYIN
“Alın size bir öneri daha, gelin taşımayı düşündüğünüz tiyatro binasını, yıkılan orman lojmanlarının olduğu alanda planlayalım. Bu yapı özel olmalıdır. Bu tür yapıların projesi yarışma ile elde edilmeli ve en iyisi bulunmalıdır. Cudibey İlköğretim Okulu ile Tanjant Yolu arasında kalan alandan vazgeçin. Bu alanda yoğunluğu arttırmayın ve projesini ısmarlama yaptırmayın. Ama muhalefeti dinlemeyecek ve yine ortaya koyacak bir şeyleri yok diyeceksiniz. Dinleyip anlamayı öğrendiğiniz takdirde her şey daha güzel olacak.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.