Başkan Oyman 2 yılını değerlendirdi

20 Ocak 2022 Perşembe 18:19
Başkan Oyman 2 yılını değerlendirdi

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman, göreve gelişinin ikinci yılını yazılı bir açıklama yaparak değerlendirdi.

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Oyman, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "19 Ocak. Zamanın kıymetini gerçekten bilmek lazım. Bugün Cumhuriyet Halk Partisi Ortahisar İlçe Başkanlığı 3. olağan kongresinin ardından iki yılı geride bırakıyoruz. O günün anısını taşıyan herkesi en kalbi duygularımla selamlıyor, tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum.

Kongre günü ne kadar heyecanlı olduğumu herkes biliyor. O heyecanı taşımak bir kenara daha çok heyecanlı olduğumu söyleyebilirim; geleceğe umutlu bakıyorum, inancım yerinde, enerjimi paylaşsam tüketemem.

Göreve geldikten 2 ay sonra salgın süreci başlamasına rağmen kendimize de dikkat ederek mahallelerimizi ziyaret ettik, birçok temas kurduk, birçok konuda hassasiyet göstererek haklılığımızı da paylaştık. Eksiklerimiz de oldu, bunun için daha çok çaba sarfetmeliyiz. Güzel ilişkiler, dostluklar, birlikler kurduk. Ekrem başkanla bir sohbetimizde “ilçe başkanlığı bir okuldu” demişti; gerçekten önemli tecrübeler edindim, daha neler öğreneceğimin merakı içindeyim.

Bu iki yılda büyük emek harcayan, yoğun tempoya ayak uyduran kıymetli yönetici arkadaşlarım, yol arkadaşlarım, hepsinin yeri ayrı, her biri ayrı tebriği ve teşekkürü hak ediyor. Trabzon’da gündemi oluşturan Meclis üyelerimiz, Gençlik ve Kadın kollarımız, ilçe başkanlığımızın tüm bileşenleri mahalle temsilcilerimiz, parti büyüklerimiz, üyelerimizle hedefe odaklanarak Ortahisar’ı dört koldan sarıyoruz.

Milletvekilimiz, İl Başkanlığımız ve diğer ilçe başkanlıklarımızla, beraber işbirliği içinde çalışarak Genel Başkanımızın ve partimizin hedefleri doğrultusunda Trabzon’da umudu taşıyoruz.

Dertlerini ortak yaşadığımız bu ortak alanda daha güzel ve farklı şeyler konuşalım istiyoruz, söylenebilecek en güzel sözü yakın zamanda söyleyeceğiz. “Gönüllerimiz bir, mücadelemiz bir” düşüncesiyle çıktığımız yolda, sizlerin takdiriyle iki yıl sonunda “Ortahisar’ın en güçlü sesi” olduk, olmaya da devam edeceğiz.

Sevgi,saygı ve hoşgörüyle tüm Ortahisar’a, Ortahisar’dan da tüm Türkiye’ye selamlarımızı gönderiyoruz."

Son Güncelleme: 20.01.2022 18:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.