Başkan Pulat; Milletin derdini kendine dert edinen başka parti yoktur

27 Eylül 2022 Salı 14:42
Başkan Pulat;  Milletin derdini kendine dert edinen başka parti yoktur

Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Teşkilat Başk. Yrd.Trabzon İl Başkanı Süleyman Pulat, Yeniden Refah Partisi dışında Milletin gerçek sorunları ile ilgilenen yoktur dedi.

Trabzon İl Başkanı Süleyman Pulat, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yerverdi.

Bugün Türkiye’de seçim olsa,30 partinin seçime girme yeterliliği olmasına rağmen Yeniden Refah Partisi dışında Milletin gerçek sorunları ile ilgilenen, Milletin derdini kendine dert edinen başka parti yoktur.

Bu doğrultuda bundan yaklaşık 11 yıl önce yasalaştırılan ve 2014 yılında yürürlüğe giren 6284 sayılı Kanunda yer alan İstanbul Sözleşmesini bütün partiler savunur halde gözüküyorlar.Her ne kadar bu Hükümet kendi döneminde çıkardığı bu sözleşmeden geri adım atmış gibi görünsede özellikle Milletimizin inancına örf,adet,gelenek ve göreneklerine saygılı olması gereken Aile ve Sosyal Politikalar Bakanının açıklamalarını üzülerek görmekteyiz. Milletimizin önemli konuları ile ilgili Yeniden Refah Partisi  baştan beri farklı söylemler ile Milletimizin lehine olan söylemleri söylüyor olması bizim Milletimize olan borcumuzdur.

Diğer siyasi partiler yapıları itibari ile birbirlerinin aynısı olmadığı halde özellikle batılıların bize dayattığı bazı kanunlarda dik duruş sergileyememektedirler. Bu da bizleri derinden üzmektedir, Milletimizi yaralamaktadır, ancak şunu bilsinler ki Milletimiz üzülmesin Yeniden Refah Partisi ’nin İktidarında Milletimizle uyuşmayan Kanunlar ve Yasalar değiştirilecektir. Özellikle İstanbul Sözleşmesi çöpe atılacaktır. Son günlerde milletimizin gündemini meşgul eden iktidar partisinin bazı bakanları gerçek görevlerini yapmak yerine İstanbul Sözleşmesi savunuculuğuna kalkışmışlardır. Milletimiz üzüntüyle sizleri izlemektedir. Milletimiz 2023 seçimlerinde sandıkta sizlere gereken cevabı verecektir.

Son Güncelleme: 27.09.2022 14:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.