Başkan Suiçmez’den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

29 Ağustos 2021 Pazar 16:34
Başkan Suiçmez’den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Baro adına, Başkan Sibel Suiçmez imzası ile yayınlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi

Kurtuluşumuzun, kuruluşumuzun ve Cumhuriyetimizin temelinin atıldığı 30 Ağustos 1922 tarihi; Türk Milletinin emperyal güçlere karşı verdiği bağımsızlık mücadelesi destanıdır.

Eşsiz bir mücadele sonucunda kazanılan bu zaferle tüm dünyaya Türk Milletinin özgürlük ve bağımsızlık duygularının gücü gösterilmiştir.

Cumhuriyetimizin kurucusu, Başkomutanımız Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarının vermiş olduğu mücadeleyle sonuçlanan Büyük Taarruz sadece Türk tarihi açısından önem arz etmekle kalmamış; vatanımızın birliği, milletimizin özgürlüğü ve bağımsızlığı için yazılan bu destan; ezilen, sömürülen uluslar için de mücadele ışığı olmuştur.

Trabzon Barosu olarak; vatanımızın birliği, bütünlüğü, bağımsızlığı ve ulusumuzun özgürlüğü için bugün de aynı duygu ve kararlılığı taşıdığımızı ifade ediyoruz.

30 Ağustos Zafer Bayramımızı büyük bir coşkuyla kutluyor, Türk Bayrağımız altında, Türkiye Cumhuriyeti Devletimizde özgür ve bağımsız olarak yaşamamızı sağlayan bu destanı yazan Başkomutanımız Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyoruz.

Son Güncelleme: 29.08.2021 16:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.