Başkan Turhan'dan Bayram Mesajı

Saadet Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Burak Turhan; Orucumuzu tuttuk, ibadetlerimizi yaptık ve hep birlikte Ramazan Bayramını idrak ediyoruz.

30 Nisan 2022 Cumartesi 15:01
Başkan Turhan'dan Bayram Mesajı

 Saadet Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Burak Turhan; Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Allah’a şükürler olsun ki, bizleri mübarek Recep, Şaban ve Ramazan aylarına ulaştırdı, orucumuzu tuttuk, ibadetlerimizi yaptık. Ve bugün hep birlikte Ramazan Bayramını idrak ediyoruz.

Bu Ramazan, hepimizi derinden etkileyen ekonomik kriz nedeniyle önceki Ramazanlara göre maalesef daha zor geçti. Bir yanda gösteriş, lüks ve israf, diğer yanda ise evlerine sıcak bir pide götüremeyen milyonlarca insan. Komşusu açken kendisi tok yatmayan bir geleneğin temsilcileri olarak maalesef Ramazanın manevi hazzını ve huzurunu gönül rahatlığıyla yaşayamadık.

Mevcut tablo maalesef iç açıcı değil, fakat umudumuzu kaybedemeyiz. Bu ülke bizim, bu topraklar bizim. Gelecek günlerin daha güzel olması için el ele vererek çalışacağız, umudumuzu kaybetmeyeceğiz. Bu millet, nice zorlukların, felaketlerin, acıların üstesinden gelmiş, aziz ve şanlı bir millettir. Bu zorlukların da üstesinden geleceğiz inşallah.

En kısa zamanda başta ülkemiz olmak üzere İslam aleminde ve dünyada huzur, barış, saadet ve esenliğin hakim olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyor, Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Gelecek Ramazanlara, bugünleri aratmayacak şekilde ulaşmamız temennisiyle Allah’a emanet olunuz.

Son Güncelleme: 30.04.2022 15:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.