Başkan Türkmen ressamları ziyaret etti

Akçaabat Belediyesince Akçaabat’ta düzenlenen Uluslararası Resim Çalıştayı kapsamında Akçaabat’a yurt içinden ve yurt dışından gelen 16 kişilik ressam ekibin çalışmaları devam ediyor.

06 Ağustos 2018 Pazartesi 11:26
Başkan Türkmen  ressamları ziyaret etti

Ülkemizden ve farklı ülkelerden 16 farklı ressam, Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesi’nde çalışmalarını sürdürüyor. Ressamları ziyaret eden Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, “Kültür, Sanat ve Turzim şehri Akçaabat’ta uluslararası bir etkinliğe daha imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kültür, sanat ve turizm şehri olan Akçaabat’ı geliştirmeye gayret ediyoruz. Şehrimizde resim çalıştayının yanı sıra Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Halk Müziği Korosu, festivaller, şenlikler ve tiyatro gibi birçok sanatsal faaliyetler de yapıyoruz. Sanatsal faaliyetlere önem veren bir belediyeyiz” dedi.

Uluslararası Resim, 8 Ağustos 2018 Çarşamba günü Akçaabat Belediyesi Resim ve Fotoğraf Müzesi’nde yapılacak sergiyle sona erecek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.