Başkan Uzun,hoşlarına gitmeyen ilkeleri istemeyen zihniyet

Chp Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun,Danıştay’ın Öğrenci Andı ile ilgili kararına öfkelenen Ak Partililere tepki göstererek bu zihniyet hoşlarına gitmeyen ilkeleri istemeyen zihniyet davranışıdır dedi.

19 Ekim 2018 Cuma 14:19
Başkan Uzun,hoşlarına gitmeyen ilkeleri istemeyen zihniyet

Chp Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun,Danıştay’ın Andımız kararına AKP'li bakanlar, milletvekilleri ve yandaş sendikaları esip gürlüyorlar çok öfkeliler.  Çünkü;

Türkü'ün, erdemli, doğru ve çalışkan olmasını istemiyorsunuz. ilkelerinin küçükleri korumasını,  büyüklerini saymasından hoşnut değilsiniz.Siz,  yurdunu, milletini özünden çok seven nesil istemiyorsunuz. Ülkü’lerinin yükselmek ve ileri gitmek olduğunu istemiyorsunuz. 16 yıldır sürekli olarak çıkardığınız kanunlarla bu ülkeyi geriye götürdünüz. Ortadoğu Projesi'nin ortakları bu ülkede bunu büyük bir şehvetle yaptı. Siz bu ülkemizin kurtarıcısı büyük Atatürk'ün açtığı yolda, gösterdiği hedefe yurttaşların yürümesinden hiç hoşlanmıyorsunuz. 
Siz ülke insanının yurduna bağlı olmasından memnun değilsiniz, sadece size bağlı olmasını istiyorsunuz.  Ortaklarınız hep emperyalist kuklaları. Siz ülkeye, cumhuriyete düşman cemaat, Fetö, PKK gibi ne kadar terör örgütü varsa masaya oturdunuz, ne istedilerse verdiniz, devleti onlara teslim ettiniz... 16 yıl boyunca devlette liyakat bırakmadınız, kurumların içini boşaltınız, insanları tembelliğe alıştırıp çalışmalarını teşvik etmediniz, üretmediniz, ürettirmediniz..! 16 yıl boyunca çocuk istismarı, kadın cinayeti, hırsızlık ülkede tavan yaptı. Doğa tahrip edildi, her yer beton yığınlarına döndü. Etrafta bir sürü sapık zihniyetliler türedi bunlar itibar gördü, televizyonların başköşesine oturtuldu, bilgin diye halka bunlara uyun mesajı verildi. Kurduğunuz bütün yandaş derneklere, çürümüşlüğün simgesi insanları doldurdunuz o dernekler bir bir toplumun aklını karıştırdı. Devletin her kurumunda rüşvet, yolsuzluk aldı başını gitti, sistem çürümüşlüğe terk edildi. Çıkarttığınız kanunlar size dönünce hiç birine uymadınız ne yasa tanıdınız ne anayasa... Gelinen aşamada devlet çöktü, ekonomi bozuldu, insanlar iş, aş bulamaz hale gelip aç kaldı. Tek tek güzel insanlar intihar etti. 

Gelinen noktada Danıştay’ın kararı ile tekrar okullarda Andımız’ın okutulmasına itiraz edeceğinize her gün andımızı okuyarak oradaki ilkelere uysunlar. Andımız erdemli, doğru, çalışkan, dürüst, ilerici insanlara rehberdir. Rüşvetten uzak duran, yandaş kayırmacılığı yapmayan, toplumun bütün kesimini kucaklayan yapıdır bizi insan kılan.  

Türküm, doğruyum, çalışkanım,
İlkem; küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak,
yurdumu, milletimi özümden çok sevmektir.

Ülküm; yükselmek, ileri gitmektir.
Ey büyük Atatürk! Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim.
Varlığım, Türk varlığına armağan olsun.
“Ne mutlu Türküm diyene!”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.