Başkan Zorluoğlu 19 Mayıs dolayısıyla mesaj yayınladı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

19 Mayıs 2019 Pazar 12:24
Başkan Zorluoğlu 19 Mayıs dolayısıyla mesaj yayınladı

Başkan Zorluoğlu mesajında; "Tarih boyunca devletlerin ve milletlerin kaderini tayin eden önemli dönüm noktaları vardır. 19 Mayıs 1919'da Samsun’dan başlatılan bağımsızlık mücadelesi de bizim tarihimizin önemli dönüm noktalarından biridir" ifadelerine yer verdi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, bu önemli günün Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından gençlere armağan edilmesinin büyük anlam ifade ettiğini kaydederek, mesajını şu şekilde tamamladı:

"Gençlerimizin inancı, heyecanı ve çalışkanlıkları; milli değerler etrafında sergiledikleri birlik ve beraberlik, ülkemizin her alanda daha ileri seviyelere ulaşacağına olan inancımızı her daim diri tutmaktadır. Bu duygularla; 100 yıl önce bağımsızlık mücadelemizin ilk kıvılcımını yakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, İstiklal Savaşı'mızın bütün kahramanlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle yâd ediyorum. Aydınlık yarınlarımızın teminatı gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.