Başkan Zorluoğlu Ankara’da Temaslarda Bulundu

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirerek, Trabzon’a yapılan ve yapılması düşünülen projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

03 Şubat 2021 Çarşamba 12:51
Başkan Zorluoğlu Ankara’da Temaslarda Bulundu

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, daha yaşanılabilir bir Trabzon için adeta çalmadık kapı bırakmıyor. Başkan Zorluoğlu, göreve geldiği günden itibaren Ankara’da kurduğu iyi ilişkiler neticesinde, önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. 

İKİ PROJENİN PROTOKOLÜ İMZALANDI
Başkan Zorluoğlu, Ankara temasları kapsamında Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’i makamında ziyaret etti. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Teşkilat Başkanı Bozgeyik ile Başkan Zorluoğlu tarafından Su Sporları Merkezi ve Tonya Gençlik Merkezi’nin protokolleri imzalandı.

ZORLUOĞLU’NDAN BAKAN KASAPOĞLU’NA TEŞEKKÜR
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun bir süre önce gerçekleştirdiği Trabzon ziyaretinde, söz konusu projelerle ilgili destek sözü verdiğini belirten Başkan Zorluoğlu, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından Beşirli Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Su Sporları Merkezi ve Tonya Gençlik Merkezimizle ilgili Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sayın Bünyamin Bozgeyik ile protokol imzaladık. Bizlerden desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve projelerimizle yakından ilgilenen kıymetli milletvekillerimize yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İLBANK GENEL MÜDÜRÜ BÜYÜK’Ü ZİYARET ETTİ
Başkan Zorluoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta ile birlikte, İlbank Genel Müdürü Yusuf Büyük’e de ziyarette bulundu. Ziyarette Trabzon’la ilgili yatırımların görüşüldüğünü dile getiren Başkan Zorluoğlu, “Sayın Genel Müdürümüzün nazik ev sahipliğinde Trabzon’a yapılan ve yapmayı düşündüğümüz projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Özellikle Ortahisar ilçemizde devam eden büyük içme suyu projemizi ve bu kapsamda yapacağımız yol yenilemesinin finansmanını, yine ihalesini yaptığımız Ganita-Faroz sahil düzenleme projemizin kredisini görüştük. Ayrıca yeni yapacağımız itfaiye binamız ve alacağımız modern itfaiye araçlarıyla ilgili de finansman konusunu değerlendirdik. Son olarak da TİSKİ’nin kredi ve hibe taleplerini masaya yatırdık. Her zaman yanımızda olan Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum başta olmak üzere değerli Genel Müdürümüze verdikleri destek nedeniyle teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ankara ziyaretleri kapsamında Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ve AK Parti Dış İlişkiler Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
SÜMELA VE ALTINDERE VADİSİ GÖRÜŞÜLDÜ

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü İsmail Üzmez ile de bir araya gelen Başkan Zorluoğlu, çok önem verdiği projeler arasında yer alan Sümela Manastırı ve Altındere Vadisi’nde yapımı devam eden ve başlayacak çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulundu. Başkan Zorluoğlu, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü İsmail Üzmez’e verdiği destek dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.