BAŞKAN ZORLUOĞLU ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, bir yandan koronavirüs salgını ile mücadele ederken, bir yandan da yapımı devam çalışmaları yerinde inceliyor. Meydan bölgesinde incelemelerde bulunan Başkan Zorluoğlu, esnafla da bir süre sohbet etti.

15 Nisan 2020 Çarşamba 13:53
BAŞKAN ZORLUOĞLU ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Atatürk Alanı çevresinde yapımı devam eden Cephe Sağlıklaştırma Projesi, 15 Temmuz Şehitleri ve Hürriyet Parkı içerisinde yapılan çevre düzenlemesi ile İskerderpaşa Mahallesi’ndeki yol çalışmalarının son durumlarını inceleyen Başkan Zorluoğlu, ilgili daire başkanlarından da bilgi aldı. İncelemeler sırasında İskenderpaşa Mahallesi esnafı ile de bir araya gelerek bir süre sohbet eden Başkan Zorluoğlu, "Ülke olarak da şehir olarak da zor bir süreçten geçiyoruz. Bu zorlu günleri atlattığımızda siz değerli esnaf arkadaşlarımı misafir etmek isterim. Büyükşehir Belediyesi olarak esnaf ve vatandaşımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Trabzon'un en gözde yeri olan Meydan bölgesinin dört bir yanında cephe sağlıklaştırması gerçekleştiriyoruz. Çalışmalar tamamlandığında şehir merkezimiz daha güzel bir görünüme kavuşacak” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 20.04.2020 16:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.