Başkan Zorluoğlu, Çiçekli Kız Kur'an kursu'nu ziyaret etti

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Arsin Çiçekli Kız Kur’an Kursu’nu ziyaret etti.

21 Şubat 2020 Cuma 09:54
Başkan Zorluoğlu, Çiçekli Kız Kur'an kursu'nu ziyaret etti

Çiçekli Kız Kur’an Kursu Dernek Başkanı Halil Küçük ile bir araya gelen Başkan Zorluoğlu, verilen hizmetler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Dernek Başkanı Halil Küçük, Başkan Zorluoğlu’nun ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirterek, yaptıkları faaliyetlerle ilgili açıklamalarda bulundu. 652 öğrencilerinin bulunduğunu belirten Küçük, “Kur’an kursumuza Türkiye’nin dört bir yanından öğrenciler gelmektedir. Biz bu işe önce küçük bir bina ile başladık. Sonra yetmedi bir bina daha yaptık, o da yetmeyince mevcut 9 katlı binamızı 14 ayda inşa ettik. Burada çocuklarımıza sadece Kur’an-ı Kerim’i değil aynı zamanda Arapça’yı ve İslami ilimleri de öğretiyoruz. Arapça öğreten 11 hocamız mevcut. 8 aylık temel bir eğitim dönemi var. Ondan sonra isteyen ayrılabiliyor ancak şu ana kadar ayrılan öğrencimiz neredeyse yok gibi. Gelen öğrencilerimiz burada ortalama 3 ila 6 yıl arasında eğitim gördükten sonra hafız olarak mezun oluyor” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Kur’an kursunda gerçekleştiren eğitim hizmetleri için yetkililere ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Ziyaret, Başkan Zorluoğlu’nun yurt binasını ve eğitim alanlarını gezmesinin ardından sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.